Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ezzel a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel nemrég elkezdtem sokat beszélgetni. Nagyon szimpatikus volt számomra, a felfogása, a gondolatai alapján és ez kölcsönös volt. Ritka akivel ennyire ilyen jól el lehet beszélgetni. Telefonáltunk is többször.

Viszont most az utóbbi alkalommal nagyon negatívan csalódtam benne. Tiszteletlen volt, nagyon öntelt és lekezelően beszélt velem.

Van önbecsülésem és nyilván érzem hogy én nagyon nem ezt érdemlem, velem nem viselkedhet így senki. De valahogy a jó beszélgetéseink vannak bennem hogy nagyon jól éreztem magam és nagyon tetszett amit kaptam a személyéből.

De olyan mintha skizofrén lenne vagy nem tudom :D Mintha lenne vagy 5 énje és mikor melyik jön elő. Egyszer nagyon rendes normális, máskor átmegy ilyen beképzelt stílusba, egyenesen lekezelő, és így egyszer ezt mondja egyszer azt. Nem tudom ezeket hova tenni, eldönteni hogy most milyen is valójában.

A legutóbbi hívás végén mondtam, hogy majd szóljon mikor beszéljünk legközelebb. És erre nagyon kiakadt hogy ő biztos nem fog keresni írogatni, keressék őt a nők meg ilyenek. Letettem, aztán írtam neki egy kis üzenetet hogy lehetne figyelmesebb stb. Azt írta jó az leszek, de direkt ilyen flegmább volt. De az elején meg nagyon normálisan olyanokat mondott hogy ne haragudjak rá keresni fog meg minden. Most meg mégis ez jött elő. Nem tudom miért csinálja ezt.

Azóta nem is keresett, én meg nyilván nem fogom ezek után, meg egyébként is egy srác keresse már inkább a nőt, ne a nő menjen utána.

Streakeket viszont küld, de nem ír ahogy mondta. Nagyon elszomorít ez, hogy tudja pedig hogy normális vagyok nem olyan mint a többi lány, de így mégis olyan mintha neki ez nem érne semmit és nem tartana különlegesebbnek, hogy engem érdemes lenne keresnie.

Hívásban többször említette hogy én milyen nagyképű vagyok és úgy adom az egészet elő hogy neki mindig valami nagy dolgot kéne nekem bizonyítson meg ezt meg azt tenni. És ezért próbálja letörni az egómat. Pedig nem vagyok ilyen tényleg, a magabiztosság és a beképzeltség közt hatalmas különbség van. És ha már itt tartunk, inkább róla érződik egyértelműen a beképzeltség és az ezzel járó arrogancia. Meg úgy vettem észre hogy mikor ilyen intelligensen beszélek, olyan szavakat használok az őt idegesíti. De nem tudom miért van ez. Szerintetek ebben is van egy olyan szint ami már inkább zavaró mintsem szimpatikus, tehát túlzásba lehet vele esni?

Tudom hogy ez egy nagyon nagy red fleg, nem erre vagyok kíváncsi, tisztában vagyok vele hogy itt a gyakorin egyből a legkisebb problémából is az jön hogy hagyjad stb.

Inkább csak együttérző ésszerű válaszokat szeretnék, hogy ezzel mit lehet kezdeni, mit csináljak.

2024. jan. 29. 20:41
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem vagy valaki számára szimpatikus és ő neki jót tesz, hogy téged megbánt akkor megteszi. Vagy taktika a részéről ami bevált módszer hiszen most is azon agyalsz, hogy vajon mit rontottál el. Hozzá van valószínűleg szokva, hogy futnak utána a nők és lehet akármilyen köcsög akkor is kell.
2024. jan. 29. 21:29
 22/45 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nincs önbecsülésed. Konkrétan 0. Veled nem viselkedhet így senki? Hát pedig nagyon is így viselkednek, te meg pincsikutyaként futsz utána. Ha annyira lenne önbecsülésed, már az első flegmázásnál rábasztad volna a telefont és tiltod mindenhol. Ezt már rég meg kellett volna tenned, ehhez képest porig aláztad magad. ÉBRESZTŐ! Ez a csávó egy senkiházi faszparaszt, ha még most letiltod talán valamennyi tartásod lesz.
2024. jan. 29. 21:31
 23/45 anonim ***** válasza:
31%
Lássuk be,kérdező,a egod túl nagy,nem tudsz áldozatot vállalni,nem tudsz engedni,a pasi nem fog megalázkodni,itt a vége,fuss el véle.Tipik ismerkedési gyakorlat,csak a szokásos véggel.
2024. jan. 29. 21:38
 24/45 anonim ***** válasza:
57%

" Ritka egy olyan akivel tényleg értelmes, mély témák jönnek elő"

Naponta vagy 15 ilyen emberrel beszélek. Elég szegényes életed van sajnos. Nem értem hogy nem találtál még egy ilyen embert.

2024. jan. 29. 21:39
 25/45 anonim ***** válasza:
89%

"Attól meg nem lesz senki “becsicskulós” fajta hogy keresi a nőt. Nem is várnám el hogy az legyen, csak szimplán keressen, ennyi az egész."

Mindig te írtál rá, te kerested? Vagy hogyan érted azt a részt, hogy keressen?

2024. jan. 29. 21:41
 26/45 A kérdező kommentje:

Ő írt amúgy mindig, de én hívtam fel. Most a legutóbbi hívás előtt én írtam, hívtam is, ő pedig visszahívott azonnal. A legtöbb témát mindig én hoztam fel, én kérdeztem többet. Valahogy ezek összességében úgy érzem én többet tettem ebbe bele mint ő. De sose volt az hogy ő nem akarna velem szóba állni vagy bármi, mindig nyitott volt rám. Tegnap előtt volt az durvább viselkedése, azóta nem beszéltünk.

Határozottan kijelentette a végén hogy ő nem fog keresni senkit. Ezek után ha én írnék neki én érezném magam megalázó helyzetben. Pedig keresném amúgy, tudom hogy beszélne velem, de így nem akarom. Így pedig nem fogunk beszélni.

2024. jan. 29. 21:51
 27/45 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz lenne ha ráírnék hogy beszéljünk, vagy felhívnám? Ezt amúgy szerintem meg lehetne beszélni, csak nagyon önfejűek vagyunk mindketten. Jó lenne megbeszélni normálisan higgadtan hogy tisztázódjanak a dolgok.
2024. jan. 29. 21:53
 28/45 anonim ***** válasza:
98%

Az a baj, hogy ő élvezkedett azon, hogy beléd rúg.

Megkövezett azért, hogy öntelt vagy, móresre tanított szerinte. Megmondta, hogy az egódat akarja lenyiszantani.

Most te ilyen féregtől mit várhatsz el a jövőben? Tudod mit? Azt, hogy te fogsz ráírni, érdeklődni felőle és ő természetesnek fogja venni, hogy lubickolhat. Olyan szintre fog ez emelkedni, hogy lesni fogod előre minden szavad, tetted, hogy neki megfelelj és akkor se fogsz neki.

Kettő opció van arra miért ilyen:

1) Sikertelen a nőkkel kapcsolatban és megbosszulja bármelyiken, aki útjába kerül.

2) Sikeres, de nárci (hajlama van).

Összegzés:

Te fogsz szívni, de nagyon ha nem tiltod le mindenhonnan.

Ha jót akarsz magadnak tényleg blokkolod és nem oldod fel sohasem!

2024. jan. 29. 22:01
 29/45 anonim ***** válasza:
96%

Tiszták a dolgok most is. Bunkó, és nem keres.

"Normális esetben egy ilyet azonnal tiltanék ahol csak lehet, de csak az van most, hogy megmaradtak bennem az értelmes beszélgetéseink és nekem az nagyon imponáló volt.

Mitől más ez, mint egy "normális eset"? Ja, hogy tetszik?

Majd találkozol értelmessel, aki nem bunkó.

2024. jan. 29. 22:03
 30/45 anonim ***** válasza:
17%
Hajrá,feministák!Szedjétek szét a csávót!Mindig a nő az áldozat! :D :D
2024. jan. 29. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!