Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ezzel a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel nemrég elkezdtem sokat beszélgetni. Nagyon szimpatikus volt számomra, a felfogása, a gondolatai alapján és ez kölcsönös volt. Ritka akivel ennyire ilyen jól el lehet beszélgetni. Telefonáltunk is többször.

Viszont most az utóbbi alkalommal nagyon negatívan csalódtam benne. Tiszteletlen volt, nagyon öntelt és lekezelően beszélt velem.

Van önbecsülésem és nyilván érzem hogy én nagyon nem ezt érdemlem, velem nem viselkedhet így senki. De valahogy a jó beszélgetéseink vannak bennem hogy nagyon jól éreztem magam és nagyon tetszett amit kaptam a személyéből.

De olyan mintha skizofrén lenne vagy nem tudom :D Mintha lenne vagy 5 énje és mikor melyik jön elő. Egyszer nagyon rendes normális, máskor átmegy ilyen beképzelt stílusba, egyenesen lekezelő, és így egyszer ezt mondja egyszer azt. Nem tudom ezeket hova tenni, eldönteni hogy most milyen is valójában.

A legutóbbi hívás végén mondtam, hogy majd szóljon mikor beszéljünk legközelebb. És erre nagyon kiakadt hogy ő biztos nem fog keresni írogatni, keressék őt a nők meg ilyenek. Letettem, aztán írtam neki egy kis üzenetet hogy lehetne figyelmesebb stb. Azt írta jó az leszek, de direkt ilyen flegmább volt. De az elején meg nagyon normálisan olyanokat mondott hogy ne haragudjak rá keresni fog meg minden. Most meg mégis ez jött elő. Nem tudom miért csinálja ezt.

Azóta nem is keresett, én meg nyilván nem fogom ezek után, meg egyébként is egy srác keresse már inkább a nőt, ne a nő menjen utána.

Streakeket viszont küld, de nem ír ahogy mondta. Nagyon elszomorít ez, hogy tudja pedig hogy normális vagyok nem olyan mint a többi lány, de így mégis olyan mintha neki ez nem érne semmit és nem tartana különlegesebbnek, hogy engem érdemes lenne keresnie.

Hívásban többször említette hogy én milyen nagyképű vagyok és úgy adom az egészet elő hogy neki mindig valami nagy dolgot kéne nekem bizonyítson meg ezt meg azt tenni. És ezért próbálja letörni az egómat. Pedig nem vagyok ilyen tényleg, a magabiztosság és a beképzeltség közt hatalmas különbség van. És ha már itt tartunk, inkább róla érződik egyértelműen a beképzeltség és az ezzel járó arrogancia. Meg úgy vettem észre hogy mikor ilyen intelligensen beszélek, olyan szavakat használok az őt idegesíti. De nem tudom miért van ez. Szerintetek ebben is van egy olyan szint ami már inkább zavaró mintsem szimpatikus, tehát túlzásba lehet vele esni?

Tudom hogy ez egy nagyon nagy red fleg, nem erre vagyok kíváncsi, tisztában vagyok vele hogy itt a gyakorin egyből a legkisebb problémából is az jön hogy hagyjad stb.

Inkább csak együttérző ésszerű válaszokat szeretnék, hogy ezzel mit lehet kezdeni, mit csináljak.

2024. jan. 29. 20:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
25%

"Viszont most az utóbbi alkalommal nagyon negatívan csalódtam benne. Tiszteletlen volt, nagyon öntelt és lekezelően beszélt velem.

Van önbecsülésem és nyilván érzem hogy én nagyon nem ezt érdemlem, velem nem viselkedhet így senki. De valahogy a jó beszélgetéseink vannak bennem hogy nagyon jól éreztem magam és nagyon tetszett amit kaptam a személyéből."

A srác rájött, hogy kényes, beképzelt vagy és azért volt arrogáns. Ennyi a történet lényege. Keress hozzád való kényes, beképzelt srácot. Ő nem fog tőled hasra esni és négykézláb mászni se miattad. Ezt benézted.

2024. jan. 29. 21:07
 12/45 A kérdező kommentje:
De abban mondjuk igazat adok hogy lehet nagyképűnek tűnök tényleg csak én ezt nem veszem észre. Pedig komolyan nem az a célom. Aki ismer tudja. Szokták is mondani hogy nagyon nincs önbizalmad és mégis beképzeltnek néznek. Csak közben meg tisztában vagyok az értékeimmel. De nagyon maximalista vagyok főleg magamra nézve és mindig a legjobbat akarom kihozni magamból is, fejlődni minden téren. Mindenestre dolgozni fogok rajta ezentúl, hogy ne közvetítsek magamból nagyképűséget mert ez kívülről tényleg taszító lehet.
2024. jan. 29. 21:09
 13/45 anonim ***** válasza:
15%
10,aha,persze,szerinted mindenki olyan idióta,hogy ezt beveszi? :D
2024. jan. 29. 21:09
 14/45 anonim ***** válasza:
11%
Szerinted ha te nem akarsz semmit tőle,akkor miért csússzon neked,mint valami kis sikló?Omg!Már nem is csodálkozom,hogy ennyi szingli nő van.Semmi sem jó nektek.
2024. jan. 29. 21:14
 15/45 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező te nemcsak öntelt vagy hanem ostoba is. Elvárod pár csetelés, telózás után, hogy keressen téged. Akit érdekelsz tényleg annak nem kell mondani, írni, hogy írjon rád, hívjon fel, mert megteszi. DE, igen itt a DE szócska nem várható el, hogy mindig napról napra csak ő keressen csak azért, mert férfi. Kölcsönösségen kéne, hogy alapuljon az ismerkedés, a kapcsolat.

Te konzervatív egyed vagy, vagy az agyadra ment a feminizmus, esetleg a különböző platformok?

2024. jan. 29. 21:16
 16/45 anonim ***** válasza:
88%

"A legutóbbi hívás végén mondtam, hogy majd szóljon mikor beszéljünk legközelebb. És erre nagyon kiakadt hogy ő biztos nem fog keresni írogatni, keressék őt a nők meg ilyenek"

Nem kell ezt ennyire bő lére ereszteni, én az első ilyen gyökérkedésénél megszakítottam volna az ismerkedést. Ennyi és nem több. Nemhogy kérdést írjak ki ide.

2024. jan. 29. 21:19
 17/45 A kérdező kommentje:

Ez az igazság, én pontosan jól tudom hogy nekem ez számít. Ritka egy olyan akivel tényleg értelmes, mély témák jönnek elő, és akkor mindketten azt hoztuk ki egymásból. Nagyon megfogott benne ez, ezért is akarok ebből többet, megtetszett az az énje. Senkivel nem tapasztaltam még ilyet ennyire. Én ezt szeretném tovább folytatni.

De megértem hogy ez az én hibám is hogy a nagyképűséggel amit most ti is írtok hogy számotokra szembetűnő biztos neki is zavaró volt ez és azért jött ki ez a reakciója. Nem akartam eltaszítani. De mostmár nem tudom mit csináljak, én nem fogom őt keresni ezek után. És ő sem fog, tehát ez ennyi volt szerintem. Rosszul érint nagyon.

De ő se jól kezelte ezt, elég lett volna ha normálisan elmondja hogy ebből vegyek vissza mert nem lesz jó, vagy akármi. De ő durván érzékeltette ezt az egészet, ha én nagyképű voltam akkor ő annál 10-szer annyira. Ezzel ő sem jobb. Megértettem volna ha ez neki nem tetszik.

2024. jan. 29. 21:21
 18/45 anonim ***** válasza:
69%
Akkor mindketten azok vagytok azt jól van. Felejtsd el, majd mással jobban alakul.
2024. jan. 29. 21:23
 19/45 A kérdező kommentje:
Ráadásul én mikor aranyos szerettem volna lenni vele, azt is flegmán kezelte és nem tudom miért, ez már nem arról szól hogy mit csináltam a nagyképűségemmel.
2024. jan. 29. 21:25
 20/45 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nagyon sok mindenkivel lehetne mély témákról neszélni, ha a nők nem annyit reagálnának erre, hogy: "Értem" "Aha" "Jaaah igen"
2024. jan. 29. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!