Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek el horgászni a férfiak?
Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 17:47
21/34 anonim válasza:
Amióta az emberi faj létezik azóta állatokat öl. Természetesen nem kell mindenkinek állatokat ölni mert vannak akik megteszik ezt helyetted,neked elég csak bemenned a boltba és megvenni a késztermékeket. Ha elmégy a boltba és megveszel pl egy üveg bort akkor ezzel is állatok százezreinek kiirtását támogattad. Ugyanis a szőlőültetvényt permetezni kell a "kartevők" ellen, meg csapdákat kell kihelyezni a darazsaknak hogy ne egyék le a szőlőt. Egy-egy ilyen csapdába százszámra döglenek bele a darazsak. Csak ezt te nem látod meg semmit nem látsz abból hogy az életed milyen negatív hatással van az ökoszisztémára. Nem látod azt hogy a műanyag szirszarodba amit kidobtál és kikerült valahová abba végül egy rágcsáló vagy akármi gabalyodott bele vagy a "szelektív" gyűjtőbe dobott elektronikai hulladékodba egy kisteknős szorult az afrikai tengerparton. Ezeknek az állatoknak tökmindegy hogy mi miatt pusztultak el indokolatlanul,egy ember hobbija vagy más egyéb miatt,a vegeredmény a lényeg hogy miattad pusztultak el,azért mert te létezel,fogyasztasz,szemetet termelsz,szennyezed a levegőt a kocsiddal,a te igényeid miatt szállítják ide a kávét meg az avokádót többezer kilométerekről ,a te igényeid kiszolgálására épül a fast fashion ami ruhaszemét aztán az óceánokban végzi és a bálnák gyomrában például. Lehetne az ilyen dolgokat estig sorolni és neked mindezek után komolyan az a problémád hogy a horgász ha kifogja és visszadobja a halat akkor az állatkínzás? Pont nem a horgászok miatt csökken a halállomány hanem amiatt mert klímaváltozás van,mikroműanyagszennyezés van,egyéb szennyezések vannak,szóval az általános emberi hatások miatt. A bolygó történetének egyik legnagyobb kihalási hullámának elején vagyunk amit az emberi hatások okoznak és ezért mindenki egyaránt felelős. Ehhez képest az a bagatell kategória hogy a horgásztavakon szegény pontyoknak szét van már tépve a szájuk mert annyiszor kifogták öket. Rühellem én is a horgásztavas divatot de ennek hatása jelentéktelen az ökoszisztémára nézve és nevetséges az ahogy habzó szájú "környezetvédők" prüszkölnek emiatt miközben ők maguk is egy -egy szög a Föld koporsójában.
22/34 anonim válasza:
Én nem szeretem mert unalmas. 30f
23/34 anonim válasza:
De gondolom a nagy megmondók két pofára zabálják a rántott halat,kis kukoricás rizzsel.Nekem most ez ugyanolyan mint amikor a csóri macskát szapulják hogy megfog magának egy madarat.Természetes jogán ugye.És utána lemegy és vesz a spárban 3kg csirkemellet estére😂
24/34 anonim válasza:
Miért, a nő közben mit csinál? Ő is gondolom elmegy otthonról kikapcsolódni addig, ha a horgászáshoz jó idő van akkor máshoz is. Utána a férj hazamegy és megsüti a halat, csinál vacsorát és este megeszik, miután a feleség hazaért a wellnessezésről vagy a játsziról.
25/34 anonim válasza:
Vannak sport pecasok is akik vissza dobjak..
26/34 anonim válasza:
Látom még mindig nem érti emberünk, hogy mi a különbség a "véletlen ráléptem pár bacira és megöltem őket" és a "beleakasztok egy baszom nagy horgot a hal állkapcsába és kitépem mert az tök jó"
28/34 anonim válasza:
26# Itt egyedül te nem érted meg a sporthorgászat lényegét.Semmit nem tudsz róla csak jár a szád.
29/34 anonim válasza:
Az exférjem inni ment. Horgászat címszó alatt. 🥳
30/34 anonim válasza:
29. Helyes. A pecazas az unalmas fel bittes emberek sportja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!