Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mennek el horgászni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek el horgászni a férfiak?

Figyelt kérdés

2024. jan. 29. 17:47
A kérdező szavazást indított:
Ne kelljen otthon lenni az asszonnyal
Nem ezért
36 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
79%
neked nincs hobbid ?
2024. jan. 29. 17:58
 2/34 anonim ***** válasza:
75%
ja és nem csak a férfiak horgásznak
2024. jan. 29. 17:58
 3/34 anonim ***** válasza:
89%
Biztos van aki azért, hogy lerázza az asszonyt, de azért a legtöbben a horgászat/vadászat izgalma miatt járnak ki.
2024. jan. 29. 17:59
 4/34 anonim ***** válasza:
19%

Mert örülnek, hogy okosabbak, mint egy hal és képesek túljárni a hal eszén.

1-es: elég siralmas ember, akinek az a hobbija, hogy más élölényeket megöl vagy legalább is megsebesít, és erre büszke

2024. jan. 29. 18:06
 5/34 anonim ***** válasza:
73%
akkor te nem eszel húst ? mert az ipari hús az igazi állatkínzás
2024. jan. 29. 18:09
 6/34 anonim ***** válasza:
17%
A legjobb hobbi lustáknak.
2024. jan. 29. 18:13
 7/34 anonim ***** válasza:
83%
Legjobb dolog azért.Sógorral kimegyünk hajnalban és másnap délig iszunk-eszünk,pecázunk.Közben férfias dolgokról beszélgetünk.Nekünk is szükségúnk van ilyen dolgokra.Évente 1x ha kijutunk.Szerintem belefér,40 fölött nálunk ez a elhajlás.
2024. jan. 29. 18:17
 8/34 anonim ***** válasza:
49%

Mert jó kikapcsolódás. Én például párom apjával járok el horgászni. Leülünk a parton, beszélgetünk, ha van kapás örülünk, ha nincs, az se baj. Én szeretem a halakat, tartok is akváriumban.

Viszont ilyen böszmeségeket hogy "lusták hobbija" meg "siralmas ember aki szeret horgászni" még nem hallottam. A halak egyébként teljesen máshogy érzékelik a fájdalmat mint az emlősök vagy a madarak. Inkább olyanok mint a növények. A megsebzés pillanatában érzékelik hogy történt velük valami, amire reagálnak is. Viszont ha egy sebzett halat elengedsz, ugyan úgy viselkedik mint egy nem sebzett hal. Ugyan ez a növényekkel is a helyzet. Levágod az egyik szárát, azt érzékeli, viszont miután békén hagyod, semmi változást nem tapasztalhatunk a normál működéséhez képest. Ennyi erővel növényeket se egyen senki, mert ugyan úgy mint a halak, érzik a fájdalmat. Tehát siralmas ember aki a növényeknek fájdalmat okoz, és a lusták hobbija a kertészkedés.

[link]

2024. jan. 29. 18:25
 9/34 anonim ***** válasza:
5%
5-ös: Nem, nem eszem húst
2024. jan. 29. 18:25
 10/34 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert otthon a legtöbb esetben nem lehet.
2024. jan. 29. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!