Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Bejön nektek az olyan pasi aki gyúr és hamar eljár a keze? Úgy értem ha valaki bánt titeket, akkor nem fél kiosztani néhány jobbegyenest.
Figyelt kérdés
2024. jan. 28. 19:38
11/20 anonim válasza:
A tettlegesség zavarna, de nem hazudok, ha csúnyán nézne mindenkire, aki rám néz, engem nem zavarna, mert engem baromira zavarnak, akik néznek.
12/20 anonim válasza:
A gyúrással nem sokra mész,ha a másik fél tud verekedni.Max. a csajodnak kell majd felkaparnia a földről.Rosszabb esetben a rozsdás kést is húzhatja ki a beledből.
13/20 anonim válasza:
Mármint olyan, aki érzelmi unintelligencia miatt bűncselekményeket követ el?
Van egy olyan pszichiátriai kórkép, hogy hübrisztofília, mikor valakik erőszakos bűncselekményt elkövetőkhöz vonzódnak szexuálisan.
De egészséges ember nem vonzódik bűnözőhöz.
14/20 anonim válasza:
13,ó,pedig rengeteg csajnak jön be a "rosszfiú".
15/20 anonim válasza:
14: Ez tévedés szerintem.
De mint írtam, ott vannak a kórképek (sokféle van), akiknek egy az egyben bejön a rossz ember.
16/20 anonim válasza:
Egyszer a kollégám baráti körében az egyik csaj összejött egy ilyen Bunyós Pityuval és együtt ment a társaság egy szilveszteri bulira. Ott egy már nem szomjas hapsi beszólt a csajnak valamit, erre Bunyós Pityu jól megverte. Utána tök "kellemes" volt a baráti társaság tagjainak munkaidőben járkálni egy 200 km-re lévő bíróságra tanúskodni...
17/20 anonim válasza:
1. a szex akkor nem lesz túl izgalmas
18/20 anonim válasza:
Nem, ilyen sittes proli tipust meghagyok masnak.
19/20 anonim válasza:
Bejönnek a "gyúrós Pityuk", de nem jönnek be a "bunyós Pityuk". Azok jönnek be egyben, akiknek elég a hangjukat megemelni és már nem akarnak vele bunyózni, mert a külsejük elrettentő.
20/20 anonim válasza:
Bejon ag illetonek,h vedem az utest es visszsfsmadok egy tokonrugassal es balegyenessel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!