Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mi az oka annak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi az oka annak, ha egy lánynál évente bepróbálkoztok, majd szó nélkül leléptek?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi, aki nagyon tetszett nekem, amikor eloszor beszelgettunk,tobbszor talalkoztunk, csokoloztunk es ennyi.

Soha tobbet nem valaszolt az uzenetemre.

Aztan egy ev mulva ujra felkeresett, ismet talalkoztunk, csokoloztunk megint ennyiben maradt. Rovid uzenetvaltas utan soha tobbet nem irt vissza a legutolso uzenetemre.

Ennek kb 1 eve.

Most ismet felkeresett es talalkozni akar.

Ennek mi ertelme van?

2024. jan. 28. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akadt neki más, aki nálad jobban megfelelt neki. Ezért lépett le. Most viszont nincs senki, ezért keresett fel téged.

De nem tudom. Tőle kellene megkérdezni.

Miért nem kérdeztél rá?

2024. jan. 28. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Talonozik melegen tartja a tyukudvarát. Mindenkinek pár jó szó, kapcsolattartás, mert lehet jok lesznek hidegebb időkre.
2024. jan. 28. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Szex miatt csinálja.
2024. jan. 28. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Nekem.olyan volt, aki kb félévente ramirogatott, hogy jajjdemennyire szép vagyok, hogy tetszem neki, de soha, meg egy randira sem hívott el. Aztán már nem is válaszoltam neki.
2024. jan. 28. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Bolond...nem kell vele szóbaállni.

N 31

2024. jan. 28. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Szerintem beijedt, mikor lehetett volna valami.
2024. jan. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!