Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsófi006 kérdése:
Szerintetek láthatom őt mégegyszer?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy irtó helyes pasit az utcán,és találkozott a tekintetünk,de ennyi volt,mivel a kocsiban ülve vettem észre...szerintetek mekkora esélye van annak,hogy valmikor és valahol újra összefussunk egy 200.000 fős városban?(szerintem nincs rá semmi esély,de kiváncsi vagyok a válaszotokra).2010. okt. 23. 19:18
1/5 anonim válasza:
mintha az én esetemet olvastam volna csak én helyi járaton ültem... :D összetalálkozott a tekintetünk, egy pillanatra szerelmes is lettem dehát nem sok esély van a viszontlátásra mert nagy a város.
2/5 anonim válasza:
Sajnállom, de muszáj hogy elszomorítsalak...
Nem sok esélye van hogy újra látni fogod. Én is jártam már így :(
3/5 anonim válasza:
Sok helyes pasi van még, akivel találkozni fogsz.. Felejtsd el, lehet 1 hónap múlva már másikról álmodozol.
4/5 Athem válasza:
1:200000 az esély, de lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!