Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek a gyerekkori haverotok exével?
Figyelt kérdés
Gyerekkorunk ota ismerjuk egymast a gyerekkori baratommal. Tudni kell rola, mindig o volt az alfahim.O egy nagy gyerek meg szerintem, hirtelen termeszetu. En vele ellentetben csendesebb, zarkozottabb vagyok.. De a baratom olyan amilyen, elfogadom igy. Az osszes nojet megcsalta a hata mogott, volt akit evekig. Ezekrol mind tudtam. Azutan jott egy normalis komolyabb lany, de mar egy honap utan a haverom allitasa szerint kiszeretett belole egy vita miatt, pedig o volt az egyetlen akit eddig szerelembol tudott szeretni..Huzta az idot a haverom, nem mondta el a csajnak, hogy nem akar vele lenni, nem foglalkozott vele, allitolag a lany mar volt, hogy sirt, hogy mondja el miert valtozott meg mi a baj,beszeljek meg. Hosszu hetekig igy kinozta a csajt, mellette az egyik kolleganojet fuzogette,meg talalkozott vele, aztan egyszercsak kibokte a lanynak nagynehezen, hogy ugy erzi az elotte levo exet meg szereti?! es nem tudja azt a szakitast feldolgozni... A csaj total kiakadt es mondta legyen vege...Mar aznap a haverom mas not fuzogetett szexre.. Szetmentek, de a haverom nem nyugodott meg, annak ellenere, hogy elbant a csajjal meg utana zaklatta a munkahelyen, hogy mi az, hogy az ellensegevel baratkozik meg ilyenek...En mondtam akkor neki, hogy egy k*cs*g ahogy bant vele.. De o felvolt haborodva, hogy merek ilyet mondani, mit kepzelek. Pedig csak az igazsagot mondtam. A csajon latszik, hogy a hata kozepere nem kivanja a haveromat mai napig. Viszont en amikor megismertem még együtt voltak, bevallom oszinten megtetszett a lany mert az esetem pont.Egyszer talalkoztam vele mig egyutt jart a haverommal, tobbszor nem talalkoztam vele mert a haverom probalta ugy alakitani a dolgokat, hogy a lannyal ne talalkozzak csak vele. De nem nyomultam ra se semmi. Egy munkahelyen dolgozok vele, ritkan all szoba velem, de amikor beszelgetunk mindig kedves hozzam. Azert kicsit tavolsagtarto is. Parszor van, hogy mosolygunk egymasra a nap folyaman. Nagyon aranyos, szeretni valonak tunik. Mindenki imadja. De nekem nagyon tetszik, kulsoleg es belsoleg is amennyit ismerek eddig belole. Egyaltalan nem igazak azok, amiket a haverom mondott a csajrol miutan a csaj kidobta. A haveromnak a szakitas utan lett egy nyafogos csaja akivel mai napig egyutt van. Ezert nem tudom mi sulne ki a dologbol, ha a volt baratnojevel probalnek kapcsolatot kialakitani. Probalkoztam a lanynal mar online csevegessel,munkahelyen beszelgetni vele, meg elhivni programozni de lerazott finoman, de mintha sokszor meg is ugy tunne, hogy nem vagyok közömbös számára.Nem tudom kiverni a fejembol, 3-4 honapja ezzel kuzdok magamban, eleg sokszor gondolok ra munka kozben, elotte, utana, hetvegen. Nem tudom a szemem levenni rola, csak ha eszreveszi, hogy sok ideje stirolom.. Ti mit gondoltok?jan. 27. 15:12
1/3 anonim válasza:
"...de lerazott finoman..."
Hagyd békén, valószínűleg nincs túl a haverodon és szerintem nem is tenné magát mivel a havetod, de lehet kollégával se kezdene ki.
2/3 anonim válasza:
Tldr, félig olvastam el
Én összejönnék vele, ezt az emberi hulladékot meg nem nevezném barátomnak inkább, hiába ismerném gyerekkorom óta, ez nem mentség
3/3 anonim válasza:
Alapvetően igen, de ez erősen helyzet és szitu függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!