Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti benne lennétek lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti benne lennétek lány baráttal akivel volt már szex is régebben, csak összebújós filmezős napot tartani?

Figyelt kérdés
2024. jan. 25. 09:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a barátság extrákkal helyzetben azért nem árt egy kis távolságot tartani. Ez az összebújósdi téma hamar elviheti olyan irányba a dolgot, hogy a nő többet akar, ami egyik félnek sem jó mivel nem ez volt a kiinduló cél. Volt, hogy filmeztem simán nővel akivel egyébként szexeltünk is, de szimplán néztük a filmet, max megmasszíroztam még közben de az volt a plafon, ilyen egymás mellkasára bújkálás nem volt. 33/F
2024. jan. 25. 11:11
 12/32 A kérdező kommentje:

11 # nálunk volt ilyen, akkor is mikor szexeltünk. És egyikünk sem akar ennél többet, nem részletezném hogy miért!

Csak most ez jól esne, mert vele mindig olyan megnyugtató volt. Viszont szexet már nem akarok.

2024. jan. 25. 11:42
 13/32 anonim ***** válasza:

Ha volt szex, akkor most miert ne lehetne szex film utan?

Egyertelmu szexre fogunk gondolni.

2024. jan. 25. 12:01
 14/32 A kérdező kommentje:
Mert már több hónapja nincs közöttünk semmi. Nincs is szexre igényem. Csak törődés kellene.
2024. jan. 25. 12:33
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is szexre igényem. Csak "törődés kellene"

Neki meg lehet igenye lesz ra.

2024. jan. 25. 12:35
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Akivel egyszer szexelek, az már nem csak barát, hanem a partnerem.

Ha már nem szexelünk, akkor már nem a partnerem.

Ha már nem a partnerem, akkor nem tartom a kapcsolatot, nem csevegek, nem ülök be egy kávéra. Pláne nem összebújos filmnézest tartani.

Ha vágyom egy filmre, megnézem egyedül, de nem bújkálok volt szeretőkkel.

2024. jan. 25. 12:48
 17/32 anonim ***** válasza:
14# ha ezt felhozod, 100% nem fog belemenni filmezesbe
2024. jan. 25. 12:50
 18/32 A kérdező kommentje:
17# De mi a baj ezzel? Neki sincs most senkije. Egy ffinak nem esik jól egy kis törődés?
2024. jan. 25. 12:54
 19/32 anonim ***** válasza:
De ha nem erdekled, akkor nincs igenye.
2024. jan. 25. 12:55
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem még meg tőle am.
2024. jan. 25. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!