Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti benne lennétek lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti benne lennétek lány baráttal akivel volt már szex is régebben, csak összebújós filmezős napot tartani?

Figyelt kérdés
2024. jan. 25. 09:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán.
2024. jan. 25. 09:07
 2/32 anonim ***** válasza:
41%
Nagyban függ, hogy milyen filmet néznénk, na és mi lenne a film után. A horrort nem szeretem, de minden más jöhet (ha más nem 1x). Film végén csak elköszönök, vagy próbálkozhatok hátha lessz szex is?
2024. jan. 25. 09:09
 3/32 anonim ***** válasza:
57%
Unnám.
2024. jan. 25. 09:20
 4/32 A kérdező kommentje:
Szex nélkül gondoltam.
2024. jan. 25. 09:21
 5/32 anonim ***** válasza:

Burkoltan sorba állni a lóf*szért? Hát…

Maximum akkor, ha csak ismerősként tekintek rá. Ilyen esetben egy közös program feltételezett extra nélkül is beleférhet.

2024. jan. 25. 09:26
 6/32 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy ki hogyan állna hozzá, azt a férfit kérdezd, akivel filmezni akarsz.
2024. jan. 25. 09:31
 7/32 anonim ***** válasza:
25%
Kár pazarolni az időt, helyette inkább horgászni mennék...vagy legyen szex isml.
2024. jan. 25. 09:45
 8/32 A kérdező kommentje:
Értem. Én hülye azt hittem a fiúk között is vannak érző lények. De lehet tévedtem. :D
2024. jan. 25. 10:27
 9/32 anonim ***** válasza:
Valszeg benne lennék, és z is benne lenne. Amit itt írnak, az az utólagos vélemény lenne egy ilyen helyzetről... tehát lehet akkor és ott jó lenne, de később csalódásként élné meg a férfi barátod, vagy nem tudom mid, hogy most nem fértek bele az extrák. Hiába beszélitek meg ezt előre. Inkább készülj úgy te is, hogy lehet rámászol majd. De így kerülgetni a dolgot ez nagyon kínos.
2024. jan. 25. 10:43
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

8. Nem a filmtol lesz erzo vagy a szex kihagyasatol valaki..

Setalj inkabb mint filmezz. Mert a filmre hivas szexre utal.

2024. jan. 25. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!