Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomlexusos nők milyen társat kerestek?
Magas, izmos, "apatest" ha az mond valamit. Megbízható, gondoskodó, olyan, akiről el is tudom képzelni, hogy remek apa lenne. Higgadt, türelmes, jól tudja kezelni a lobbanékony természetem.
Nem feltétlenül apám korú, nem ezen múlik.
Valóban a +20 év az ideális. Voltam már nálam fiatalabb sráccal is, illetve +30 évvel idősebb férfivel és a 20 év korkülönbség a tökéletes.
Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy meg tudok állapodni. Nem sokan képesek hosszútávon fenntartani az érdeklődésemet, olyan férfit akarok magam mellé, aki sokoldalú és aki mellett el tudom képzelni az életem hosszútávon. Olyan férfit, akit megajándékozhatok azzal, hogy gyermeket szülök neki.
Egyik legfontosabb tényező nálam a veszett jó szex. Első alkalom után egyből lejön, ha szar a szexben, utána már nem tudok igazán férfiként tekinteni rá és ott odaveszett a kapcsolat. Jó szex attól lesz, ha látom, hogy ott van mögötte a nagy tapasztalat, tisztában van a női testtel és hogy hogyan tud eljuttatni a csúcsra. A másik a kémia, ha szó szerint forr a levegő és nem tudjuk levenni a kezünket egymásról.
Külsőre túl sok kritérium nincs, nincs konkrét ideálom, az biztos, hogy nálam 15 centivel minimum magasabbnak kell lennie és a baba arc nem játszik, szeretem ha borostás vagy szakálla van.
Belsőre tulajdonságokra egyszerű dolgokat keresek; hűséges és őszinte. Kettő legfontosabb! Imádoooom az okos pasikat, ha nagy a tudása, felnézhetek rá a sikerei miatt.
Emellett nyilván szükséges, hogy egy teljesen felépített élete legyen már, lakás és autó, illetve elismerésre méltó munka és munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!