Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nők miért félnek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők miért félnek ennyire a kontrolltól?

Figyelt kérdés
Ha tiszta a lelkiismeretük, nem kell legyen félnivalójuk sem.

2024. jan. 24. 02:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell minden kérdésből vérre menő vitát csinálnotok, ahogy a személyeskedést sem értem. Ez nem túl szép dolog, és nem is túl elegáns viselkedés. Értem én hogy ti féltek a kontrolltól, de azért ezt nem rajtam kellene leverni mégsem.

Beszélgessünk inkább magáról a jelenségről és az okairól.

2024. jan. 24. 17:16
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, félünk a kontrolltól, mert a pszichopaták ragaszkodnak hozzá.
2024. jan. 24. 17:27
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

31

Tehát nem tudod bizonyítani. Oké, csak ezt akartam.

2024. jan. 24. 17:31
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

31

Én szivesen beszékgetek a jelensegről. Azert, mert p*ncim van, (gyárilag) még nem leszek kevesebb nálad, és nem türöm el senkitől, hogy bármibe is belepofázzon kvázi kontroláljon. Nem tetszik? Nem baj! Koszonom, diplomás, jól kereső nő vagyok, egyedul is teljesen jól elvagyok. Arra van az ajtó! Hogy klasszikust idézzek

2024. jan. 24. 18:21
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"Én a környezetemben tapasztalom ezt, ahogy bizonyára mások is. Csak ehhez persze nem árt nyitott szemmel járni, és alaposan elbeszélgetni az emberekkel. Sok mai szakítás mögött ez a valódi indok, csak hát - nyilvánvaló okokból - nem reklámozzák a külvilágnak."

Mindig ennyi megcsalás volt. Csak amikor 10 éves voltál, senki nem ültetett le, hogy elmondja neked, ki kivel csal kit. És volt jobb dolgod is, mint ezen filozofálgatni. Hova lett az az értelmes kisgyerek?

2024. jan. 24. 18:41
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
XD te olyan stílusban írsz mint ahogy az Alekosz beszél
2024. jan. 24. 18:41
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem félnek a kontrolltól, csak már nem kötelesek a paranoiás "partnert" elviselni.
2024. jan. 24. 19:08
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég voltam a Sárközben egy népművészeti témájú kiállításon. A tárlatvezető 80+-os néni mesélte, hogy régen mindenki tudta, melyik asszonynak ki a szeretője. Sőt, ciki volt, ha egy asszonynak nem volt szeretője.

1800as évek végéről beszélünk, falusi környezetben.

Ennyit az elméletedről.

2024. jan. 25. 08:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!