Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kérdeznél rá az első szextől számítva, hogy most vegulis ki mit akar a másiktól?
Tegyük fel ha a Ferfi komolyan,akkor nyugodtan kerhetem arra ,hogy törjön minden tarskereso profilját?
Ha azt mondja meg nem.tudja pontosan ?
32 éves létemre igen,sajnos életemben először én is bele csúsztam ebbe .
Elnézést kérek és a kérdésemet is !
Le lehet pontozni, de ezt tényleg szex előtt szoktam tisztázni. Ilyen szempontból elég régimódi vagyok, csak kapcsolatban szexelek, és érzelmek nélkül nem megy. Egy hét után, egy kvázi idegennel el se tudnám annyira engedni magam, hogy meztelen legyek előtte. Azt nem tudod megkérdezni, hogy mi a terve kettőtökkel, mert cikinek érzed, de azt nem ciki elmondani, hogy mit szeretsz szex közben?
Én se nagyon értem már ezt a világot.
Te meg egyszerűen ne kérdezősködj, nem kell úgy tenni, mintha egyedül a férfi kegyein múlna, hogy mi lesz! 32 vagy, az isten szerelmére, nem 15! Megírod neki, hogy te jól érezted magad vele, szeretnéd, ha adnátok egy esélyt, mert úgy érzed, hogy ebből komoly kapcsolat is lehet. De ha csak szexre szeretne néha összejárni, akkor inkább most zárjátok le, mert te erre nem vagy nyitott. Írja meg, hogy döntött!
Igen, ebben benne van, hogy esetleg bukod a pasit, de valamit valamiért. Az se jobb, ha kerülgeted a témát, addig is szexelgettek, aztán fél év múlva derül ki, hogy nem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!