Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kérdeznél rá az első szextől számítva, hogy most vegulis ki mit akar a másiktól?
Tegyük fel ha a Ferfi komolyan,akkor nyugodtan kerhetem arra ,hogy törjön minden tarskereso profilját?
Ha azt mondja meg nem.tudja pontosan ?
Nyugodtan kérheted.
Mi kb egy héttel az első PIV szex után tisztáztuk a viszonyunkat, de addig is egyértelmű volt mindkettőnk számára, csak kimondva nem volt. (Kimondás előtt már ismertük egymás barátait és 1-1 testvért, randik során is elhangzott mit keresünk stb.)
Na most akkor mikor is hozzám fel neki ?
Jövő hét pénteken ér haza magyarba
Ha komoly kapcsolatot szeretnél nyugodtan mond meg neki. Azzal együtt, hogy neked ebbe társkereső oldalak stb nem fér bele.
Ha szeretne veled lenni akkor tenni fog érte. Ha nem akkor csak az időd vesztegeted rá.
Attól, hogy rövid ideje ismeritek egymást még tiszteletben tarthatja amit szeretnél. A legtöbben az első pár találkozó után tudják, hogy szeretnének valamit a másiktól vagy nem. :)
#4-es voltam.
Ugyan így gondolom én is ...viszont lehet azt mondja h törölte közben ki derülnek egyszer csak h mégsem?
Ma még akarom kerdezni
Csak valamiért tiltott a tinder ...és sehogy nem enged .
Se másik számmal se email címmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!