Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor menstruáltok és együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor menstruáltok és együtt alszotok a pártokkal tampont vahy betétet használtok?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nem kellemetlen ha csörög?
jan. 22. 22:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen is oviba jársz?
jan. 22. 22:45
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
11. Ahogy gondolod. Xd
jan. 22. 22:47
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez egy gyerekes kérdés. Éjszakára nem használok tampont, a betét kényelmes, és biztonságosabb a kellemetlen "balesetek" ellen. És aki emiatt tart a párjától az még felnőhetne...

Ne tabusítsd a menstruációd.. Meg mentegetőzöl, hogy lehet csak a te hülyeséged valami... Istenem jogod van a nézeteidhez és az is teljesen normális, ahogy te gondolkodsz, nem kell mindenben ugyan úgy gondolkodnod mint mások / 1 db kommentelő...

jan. 22. 22:47
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
7 nem is azt írta kell, hanem lehet...
jan. 22. 22:50
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
14, az engednivel van a baj, nem a lehettel. Engedni nem engedünk a szexben.
jan. 22. 23:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tampont szoktam mindig, mert nekem ez a kényelmesebb, amúgy szerintem utoljára általános iskolában tartottam cikinek a menstruálást és bármit ami ezzel kapcsolatos, ha betétre akarnék valamiért váltani, a legutolsó gondjaim között se lenne, hogy csörög a párom előtt…
jan. 22. 23:17
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Tampont.
jan. 23. 05:13
 18/25 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire erős a vérzés. Ha nagyon erős, akkor tampont, ha gyengébb, akkor betét. Nekem nem szokott zörögni, de ha zörögne is, vagyok annyira szarul menstruáció közben, hogy ne érdekeljen.
jan. 23. 07:24
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Én csak sporthoz használok tampont. Nekem valamiért kényelmetlenebb, viszont aktív mozgáshoz biztonságosabb. De használd azt, ami neked kényelmes. Én sem érzem ezt a témát cikinek, párom mindigis megértő volt ezzel kapcsolatban, volt, hogy ő vásárolt be nekem, mert épp ő ment boltba. Én egy dolgot nem szeretek, ha ebben az időben bejön hozzám a fürdőbe. Nyilván becsomagolom, amikor levetkőzök, de azért na :D És mielőtt bárki nagyon furának tartaná, hogy miért jön be ilyenkor: mi sokszor beszélgetünk, miközben fürdök. Eleinte folyamatosan bejött, még akkor is, mikor direkt előtte szóltam, mert megfeledkezett róla, és szokás szerint jött be beszélgetni. A végén már nevettem ezen, és innen tudta, hogy ismét elfelejtette :'D

Szóval nincs ebben semmi ciki. Persze, lehetnek szokásaid, amiktől kényelmesen érzed magad, de ha szorongsz miatta, az nem jó. Van különbség aközött, hogy mi komfortos, és mi az, amitől indokolatlan szorongásod van.

jan. 23. 08:35
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudok bugyiban aludni így tampont. De amúgy nem gáz ha csörög... emberek vagxunk tudja hogy termékeny vagy nem?!
jan. 23. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!