Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek egy nektek vonzó férfin a kék vagy barna szem a vonzóbb? Ugyanaz a vonzó arcú férfi és szép kék vagy barna szeme legyen inkább?
Annyira mindegy, mindkettő lehet nagyon szép. Talán kék, hiszen az ritkább, így van benne egy kicsivel több "különlegesség".
(A párom szemei kékek, az enyémek zöldek.)
Kék vonzobb szerintem, de csalodas esetén nagyobb utalátot is vált ki.
Nekem baromi irritáló tud lenni az az ellentmondás, hogy pl szép kék szemek és gyökér aljadék senkiházi ember ez mellett a gazdája. Valahogy igy fokozza a dühöt az hogy nincs összhangban szinkronban a kulso belso, idegesitő egyutt a kettő.
Nekem sokkal jobban tetszik a barna, és mindig is reméltem hogy barna szemű lesz a párom. Nekem is barna.
A kéknek bizonyos árnyalati is tetszenek, de a legtöbb nem igazán.
Nem szempont, nálam egyetlen kivétel van: a "világító" kék szem nem tetszik (elég ritka, de szerintem mindenki tudja, miről beszélek).
Ha kötelező választani, akkor legyen barna. De tetszett már kék és barna szemű pasi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!