Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyen sok igényed, de kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen sok igényed, de kevés elvárásod! Egyetértesz?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EGbSw8JWS1k

Azt mondja a hölgy, amúgy nagyon intelligens, imádom a videóit, hogy legyen sok igényed, de kevés elvárásod. Én még mindig nem értem. Ha nekem szükségem van arra, hogy egy férfi a tenyerén hordozzon, mert ettől érzem magam megbecsülve, akkor az igény vagy elvárás? Szerintem az mindkettő. Akkor hogy is van ez?

2024. jan. 20. 19:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mi a helyzet, abban a gyakori esetben, hogy ha az igényeidnek megfelelően keresel, találsz is, de az illető egy idő után (fél-1 év) 180 fokban megváltozik és Te "visszaigényled" azt? Akkor az már elvárás lesz?

Vagy elhagyod, mert már nem felel meg az igényeidnek?

2024. jan. 21. 08:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Utóbbi a helyes megoldás. Valószínűleg addig is csak megjátszotta magát az illető, tehát megtévesztett, sosem volt olyan, mint akire neked igényed lett volna.
2024. jan. 21. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:
10 es fogalmazza meg a legjobban, igeny az magaddal szemben tamasztott kovetelmeny navareszt rajtad mulo dolog,pl ami alapjan keresel part, elvaras amikor a masiktol varsz el dolgokat, p, talalsz valamilyen part ami nem felel meg az igenyeidnek de elvarnad tole h legyen ilyen meg olyan
2024. jan. 21. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
10 vagyok...igen az lesz. Ha változik nagyot akk amúgy is otthagyom, mivel mégse olyan mint amilyennek megismertem.
2024. jan. 21. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Igény leginkább az, amit magad felé teszel, az elvárás pedig az, amit a másik felé.

De ez a kettő sokszor kéz a kézben jár (milyen meglepő).

2024. jan. 21. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!