Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történt velem?
Sziasztok,
32 éves nő vagyok. Túl vagyok 3 párkapcsolaton. Mindig is hosszú távú kapcsolataim voltak. Szívem, lelkem beleadtam mindig, hűséges voltam, házias és valamiért mégis azt érzem ezt egy férfi sem tudja értékelni, elfáradtam.
Én, aki soha nem volt kalandban részes stb., sőt elítéltem, arra a szintre jutottam fejben, hogy elég volt a párkapcsolatokból, nem vágyom másra, csak egy - egy kellemes szeretkezésre vagy olykor vad dugásra valakivel, de ennyi. Nem akarom, hogy többé bárki is az életem része legyen. Elfáradt a lelkem, úgy érzem.
Kezdek hülye picsa lenni, mi a fene van velem?
Akkor lényegében a kommunikációval vannak gondjaid a kapcsolataidban. Inkább ezen kellene dolgozni, ahelyett hogy bármit is keresnél most.
Mert ha a probléma adott, akkor később is ugyan ez lesz.
pont ez a kulcs, hogy az elején elmondod milyen vagy mire vágysz mit szeretnél, és add önmagad, akármilyen bolond vagy, és ha lenagyobb örültségedben is partner veled, és közben jól érzed magad vele, na akkor jó útonjársz. Én biztatlak arra, hogy merj megnyilni az elején a másiknak, és hagyd azokat a gondolatokat, hogy mit fog szólni, ha itélkezik és otthagy nem melléd való.
Ha pedig elmentél cselédnek és feladtad önmagad, ez is te választásod volt, mert igy ebben a formátumban nincs egyenlőség, mert valószinűleg egy olyan családi mintából jössz ahol ezt láttad, ezen pedig dolgozni kell és nem abbahagyni a kapcsolódást, hanem fejleszd önmagad, és ha ezeket kidolgozod akkor a megfelelő ember tud hozzád kapcsolódni, de igy csak sérült fél találja meg a sérült felet, és csak tapaszolások vannak…
18-as, beragadtál egy ponton, ráültél egy szóra?
elolvastad a többi részt is, vagy csak éppen kötekedni és beleállni volt kedved más hozzá szólásába? csoda szép napod lehet?
Az önértékeléseddel minden rendben van?
mennyre érezted most magad ettől jobban? 👿
Te is egy NAGY AJÁNDÉK lennél bárkinek is akinek az életében lehetsz😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!