Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, találkoztatok már olyan férfival, akinek nincs szexkultúrája?
Szia,
Sajnos igen, tudom miről beszélsz.
Én is 40 éves leszek.Csókolgatnának a huszon éves gyerekek is.
Szerintem te is örülnék,ha egy negyvenes nő elkapna,legalább élőben is látnál puncit.
14
Lehet ezt érezni előtte is. Van-e kémia, milyen amikor smárolunk, hogyan ér hozzám, hogyan közeledik, hogyan kezdeményez, milyen a hangulat köztünk stb.
Volt, akivel emiatt szakítottam meg az ismerkedést. Annyira semmilyen volt az egész, nem tudott csókolni, nem mert rendesen megölelni, kínos volt az egész.
Aki ilyenkor továbbmegy az úgy jár, mint a kérdező.
Nyolcas vagyok, pmre válaszolva:
Nem tudom miért nem tevékenyebbek vagy hozzáértőbbek az ilyen típusú emberek az erotikában, szexben.Így végoggondolva a neveltetésüket, környezetüket, partnerszámot, kinézetet, nem találok rá semmiféle indokot, igaz nem vagyok szakember.
Talakoztam ilyennel es olyannal is aki el a szeretkezes egy csoda volt.
Olyannal is aki nyitott volt a valtozasra es sokat fejlodott
Vagy olyannal aki vele tudta csak kielni a vagyait
Szoval sokfele ferfi van.
A magyar férfiakat kár a szenvedéllyel egy lapon említeni. Nincs meg bennük. Spanyolokkal, olaszokkal, akik a romantikát az anyatejjel szívják magukba ilyen kérdés fel sem merülhet benned.
A magyarok nem ilyenek, ezt el kell fogadni.
Biztos van kivétel, én találkoztam már, de nagyon ritka.
19.
:D Na ja, a "szenvedélyes" déliek, a digók, akikről előbb volt sztereotípia a mamahotel, mint a magyarokkal meg persze a jó spanyolok, akik ideális cigányokként képesek voltak inkább megvárni a diktátoruk halálát és utána "nagy hangon" visszaállítani a régi rendet, mint szemtől-szembe küzdeni.
Még a görögök említendően meg, mint "szenvedélyes" déli nép, náluk az is szenvedély, ha épp nem alszanak (ez napi 2-3 óra).
Hazai "szenvedélyeseink" dzsipoid testvéreink, akiknek "szenvedélyét" börtönben letöltendő szenvedéssel jutalmaznak a bírók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!