Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran fordult elő veletek, hogy az exetek/exeitek felkerestek bizonyos idő után?
2.vagyok
Egyik egy kapuzárásos féltékeny mentális zavart, de féltékeny fogykosak. Aztán irigy smucig magánakvaló önző f.sz volt aki azt hiszi körülötte forog a föld a nö az csak a 2.utána. Mikor elhagytam na akkor meg százezreket költött rám mindent vásárolt, pénzt küldött, sírt, lefogyozt 10 kilót szenvedett sajnos nem halt meg, 3 éven is át vergödött mire totálisan ignoraltam, ma már rendőrrel is kapcsolatban vagyok, a fogykos miatt ha bármit lépni merne felém.
Van aki "csak" elcsúszott drogokba alkoholba idegbetegbe, tiszta csicska égő szanalmas szerencsétlen maga az egész ember, annak ellenére pedig, hogy nagyon jó képességei vannak. Profi manipulátor nagyon jól üzletel, abazolut életképes lenne, már cégek legálisan is átvették az ötleteit, mégis rosszra lecsúszásra használja az összes eszközét, aztán meg bőg az is ha elhagyják. És csodálkozik ugyan miért hagyták el.
Harmadik is egy féltékeny barom téveszméi tévképzetei vannak.
És ezek első körökben az almaidat váltják valóra. Kepesek tisztelettel udvarolni apránként felépíteni egy kapcsolatot lassan behálózni ez mellett persze helyesek is, már elsőre rengeteget lehet velük beszélgetni, extrém magas az értő megértő átérző képességük, mellettük mindenki tisztel, ha beülünk valahova még párnát is tesznek alám a kiszolgálók, valójában tisztelet tekintély kisugarzásuk is van. És tradicionalisak a normaik tehát csak egy nőre fókuszalnak, abszolut hűek, azt emelik fel istennőnek az összes többi le van sz.rva.
Aztán kapcsolatban ahogy fokozatosan behálóztak, szépen elkezdik felfedni a valódi emberi arcukat, a traumáikat fájdalmaikat, szinte azt várják hogy dührohamnál pl segítsek rajta hiszen szenved. A feltekenységben kibontakozik az a sok félelmük hogy nem szeretik öt.
Szépen kibontakozik a valódi énjük a sok mentális zavarukkal együtt.
Valójában sajnálatra méltók mert en ugyan meg tudok tölük szanadulni de ők maguktól soha, életük végéig viszik a keresztjüket.
Ettől függetlenül en tele vagyok gyűlölettel főleg az egyik felé. Aki azon volt a kapcsolatban hogy maga alá rendeljen engem, elhitesse velem hogy pl màsnak úgy se kellenék meg ezek a közhejek. Aztán pont ő az aki a legjobban vergodik sír merthát az elérhetetlen csak az isten aki mellette van szívből az meg csak a senki lehet. Ezek már így fognak meghalni is.
Mindent körbejártam már. Spkszor döbbentek rá önmagukra mellettem. Sokszor néztek màr szembe magukkal es sokszor próbálták mar magukat elküzdeni
Nem ment. Az önelfogadás az náluk már önvédelem. Ez miatt jön az is hogy pl bántalmazóknak is mindig csakis a másik lehet a hibás ő soha.
Mert NEM tudják saját magukat elgyőzni. Olyan belső harcokat vívnak akit amugy még most is szeretek pl,szóval annyit küzd a dührohamaival meg mindennel, hogy komolyan mondom én arra nem lennék képes amire ő. És még így sem tud csatát nyerni:(.
Na itt picsogok miközben nem egyszer rettegtem hogy betörnek e..nem egy almatlan éjszakám volt hogy a ház előtt várnak e és túlélem e..
Valójában ö maga tett erőssé a szakításhoz is.
Azzal fpglalkozik mindegyik amivel akar. Mellettem is elneztem ha vmelyik jé elkezd drogozni. Nem vagyok az anyjuk. Önmegvalositanak. vagy inkább önsorsrontók.
A drog is csak menekules. Nekik olyan hatalmas belso gondjaik vannak hogy menthetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!