Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már így? Mi járt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már így? Mi járt a fejedben?

Figyelt kérdés

Mikor valakit meglátsz, akit nem ismersz, összeakad a tekintetetek, és mintha megállna az idő egy pillanatra.

Különös élmény volt. :D Egy kicsit talán zavarba is jöttem utána.

2024. jan. 18. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy milyen szép szemei vannak. Aztán mentem a dolgomra.
2024. jan. 18. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Ohh igen de jó érzés.
2024. jan. 18. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt, mint az 1# érez.
2024. jan. 18. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Aha volt egy srác aki folyton a kutyáját sétáltatta...egyszer összebotlottunk..máskor láttam hogy néz, aztán alig mertem ránézni, majd kövi alkalommal összenéztünk tök zavarba jöttem, ezt követően lekerültem és azóta többet nem láttam. Hozzáteszem én mindig munkába rohantam. Ő meg lazán sétáltatta a kutyust...😀 nem tudom igaz volt e de úgy éreztem tetszettem neki. Persze lehet csak én akartam ezt hinni.
2024. jan. 18. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
volt ilyen sajnos el kapom a tekintetetem mindig mert beszari alak vagyok xd
2024. jan. 18. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ooo, szeretem az ilyet. De amúgy olyan ritka.

Mi jár ilyenkor a fejemben? Minden, hogy milyen lehet a múltja, jelene, jövője? Mi lehet a bánata, tragédiája, mi lehet az öröme, büszkesége?

Ilyen tekintet találkozáskor kiderül minden, anélkül, hogy bármit is mondana az illető.

Volt ilyen. És úgy hiányzik, hogy újra láthassam. Megbizonyosodhassak, hogy tényleg úgy van.

2024. jan. 18. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokszor volt már velem ilyen, azthittem ismerjük egymást, és gondoltam hogy köszönni fog :D
2024. jan. 18. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja párszor.

Semmi jekentosege elballag tovabb mindenki.

2024. jan. 18. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen. Az járt a fejemben, hogy oh, bárcsak lehetne ebből valami több is vagy legalább az esélye a kialakulásnak, nem pedig menne tovább az élet ugyanúgy, mert amúgy nálam is annyira ritka az ilyen, szóval "kár érte"...
2024. jan. 19. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!