Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már így? Mi járt a fejedben?
Figyelt kérdés
Mikor valakit meglátsz, akit nem ismersz, összeakad a tekintetetek, és mintha megállna az idő egy pillanatra.
Különös élmény volt. :D Egy kicsit talán zavarba is jöttem utána.
2024. jan. 18. 21:42
1/9 anonim válasza:
Az, hogy milyen szép szemei vannak. Aztán mentem a dolgomra.
4/9 anonim válasza:
Aha volt egy srác aki folyton a kutyáját sétáltatta...egyszer összebotlottunk..máskor láttam hogy néz, aztán alig mertem ránézni, majd kövi alkalommal összenéztünk tök zavarba jöttem, ezt követően lekerültem és azóta többet nem láttam. Hozzáteszem én mindig munkába rohantam. Ő meg lazán sétáltatta a kutyust...😀 nem tudom igaz volt e de úgy éreztem tetszettem neki. Persze lehet csak én akartam ezt hinni.
5/9 anonim válasza:
volt ilyen sajnos el kapom a tekintetetem mindig mert beszari alak vagyok xd
6/9 anonim válasza:
Ooo, szeretem az ilyet. De amúgy olyan ritka.
Mi jár ilyenkor a fejemben? Minden, hogy milyen lehet a múltja, jelene, jövője? Mi lehet a bánata, tragédiája, mi lehet az öröme, büszkesége?
Ilyen tekintet találkozáskor kiderül minden, anélkül, hogy bármit is mondana az illető.
Volt ilyen. És úgy hiányzik, hogy újra láthassam. Megbizonyosodhassak, hogy tényleg úgy van.
7/9 anonim válasza:
Sokszor volt már velem ilyen, azthittem ismerjük egymást, és gondoltam hogy köszönni fog :D
8/9 anonim válasza:
Ja párszor.
Semmi jekentosege elballag tovabb mindenki.
9/9 anonim válasza:
Igen. Az járt a fejemben, hogy oh, bárcsak lehetne ebből valami több is vagy legalább az esélye a kialakulásnak, nem pedig menne tovább az élet ugyanúgy, mert amúgy nálam is annyira ritka az ilyen, szóval "kár érte"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!