Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kérdezi meg mi vn velem ,de onszorgalombol küldözgetni ő mit csinál?
Figyelt kérdés
40+os ferfi ...
Most azt hiszi ezzel futni fogok utána?
Annyi ,hogy anyagilag túl jó helyzetben van ...de ezzel nálam nem ér el semmit .
N32
2024. jan. 18. 11:31
11/15 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de látszólag, te sem vagy a kommunikációban a toppon. Ahelyett, hogy leírtad volna neki, hogy zavar a viselkedése feléd, helyette, mint aki nem tudja miről van szó visszakérdeztél, hogy mire gondol.
12/15 anonim válasza:
11: Nekem az oldalról ismerős a kérdező stílusa, írt már ki hasonló kérdést, ahol ki volt akadva, de nem szakította meg az ismerkedést.
Kérdező, nem kell ide spéci szöveg, ha beszélgettek már egy ideje, de nem akarod folytatni, írd meg egyszerűen, hogy nem szeretnél vele tovább ismerkedni, és ennyi.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem írtam meg ki kérdést. De ezek szerint te itt töltöd a napod ???
Azért ez gáz kicsit .
2024. jan. 18. 12:20
14/15 anonim válasza:
13: Azért, mert ismerősnek tűnsz, nem jelenti, hogy én non stop itt vagyok. Mikor többet, mikor kevesebbet nézem az oldalt, ha ennyire érdekel. Te viszont, akár írtál ki már kérdést, akár nem, egy fúria vagy.
15/15 anonim válasza:
Mégha a 12es válaszoló itt tölti a napját, a leggázabb dolog az akkor is az, hogy 32 évesen nem tudod megírni valakinek, ha valami nem tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!