Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes így folytatni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így folytatni az ismerkedést? Belemenjek egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy kedves férfivel. Mindenben tökéletes volt, kedves, elfogadó, bőbeszédű. Viszont az első szex istonyatosan szar volt. Ő kifeküdt és elvárta hogy mindent us én csináljak. Konkrétan mikor kiakart nyalni elvárta hogy ő fekszik tovább én meg felémegyek. Nagyon lelomboz hogy ilyen lusta, olyan mint egy hulla. Mit tegyek?
jan. 17. 15:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Szóval kinézetre sem üti meg a szintet, az ágyban pedig igazi gyökér.

De igen, fogsz ennél jobbat találni.

Kötve hiszem amúgy, hogy a személyisége olyan jó lenne, ha ennyire nem érti az örömszerzés lényegét.

jan. 17. 15:42
 12/20 anonim ***** válasza:
6%
Nem biztos hogy lusta, lehet egy qrvanak tekint rad, elvarja hogy te csinald
jan. 17. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Első aktus, és egyből ide írod a bánatodat, Rozi?

Attól szar a szex, ha fölé kell pucsítani, hogy megnyalhassa a szirmaidat?

Amúgy figyelmes volt? Felizgatott? Jó íze, illata volt, meg egyéb kémiai reakciók?

Méretben, mozgásban, kommunikációban, figyelemben rendben volt?

Kiváncsi lenném, hogy lovag úr hogyan tálalja az első intimet a barátainak.

jan. 17. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Fúj: ez az egész eset undorító: nyalás...
jan. 17. 17:40
 15/20 A kérdező kommentje:

Mint írtam egész aktus alatt csak feküdt szó szerint lefeküdt és nem volt hajlandó megmozdulni csak azt várta hogy én legyek delül sőt még az izgatáshoz is nekem kellett felé menni.

Szóval nem nem volt rendben mozgásban, de még csak méretben sem. A figyelem ott kifúht hogy amikor érezte hogy nem megx mert fáj felajánlotta hogy menjek felé kicsit kinyal.

És nem sírok csak tanácstalan vagyok hogy mit tegyek mert ezen kívül minden jó.

jan. 17. 18:19
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha ez a része ennyire nem megy, de "amúgy minden jó", akkor gratulálok, találtál magadnak egy jó barátot, de semmiképpen sem egy párt.
jan. 17. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam kuka lenne.
jan. 17. 20:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Könnyebb egy úriembert megtanítani dugni, mint egy primitív lepedőakrobatát viselkedni.
jan. 17. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez volt neki az első.?
jan. 17. 20:39
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, már nem 20 éves kisfiú, szóval ez nem a tanulási fázis, hanem ő ilyen. Ha már a kinézete miatt is erős kompromisszum a csávó, akkor felejtős. Fizikailag se jön be, és még nem is tesz semmit azért, hogy rámozdulj. Ha most ilyen, mi lenne később, most képzeld el, hogy miként közlöd vele óvatosan, hogy sz...r az ágyban, és változtatni kellene...na, ugye...
jan. 18. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!