Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen élet vár arra, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élet vár arra, akinek a párja katona?

Figyelt kérdés
Ismerkedek valakivel, aki katona, már fél éve hogy ezt az utat választotta. Oké, most két hetente hazajön, de tudom, hogy nem lesz mindig így. Hogyan lehet így összeköltözni, családot alapítani? Láttátok pozitív példát?
2024. jan. 15. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sokat!

Két dolog nehéz

-beosztás és amikor behívnak

-áthelyezés

Mitől tartasz?

2024. jan. 15. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:

En katonákkal megszívtam de nem ez miatt.

Egyik betegesen féltékeny a missziok alatt telefonon üvöltözik is. Itthkn se változott. Komolyan beteg mentalisan maskk kapcsija is erre ment rá de lett egy fogyatékos gyereke is közben.

Masik katona ismim meg ugy kezdte hogy összevissza dolgozik mindenhol de semmi se jo elment aztán katonának es leigénytelenedett pl lábszagú meg ilyenek es az a tipus akinek mindig igaza van a masiknak soha nem lehet. Az is "tikkes".

Es ahogy elnezem higy boldog boldogtalant besoroznak szerintem tenyleg a selejt megy csak katonának..

2024. jan. 15. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet. 2-3 éve vannak együtt. Együtt élnek. A katona még tanul, ez a második éve.

Elég nehéz, nem mindig engedik haza, van hogy 1-1.5 hónapig nem látják egymást. Illetve gyakori, hogy a lány kimegy elé várni, hátha kiengedik, de nem tudni ezt előre biztosan. Nagyon nehéznek hangzik ezek alapján. Az együtt élés annyi, hogy ott van mindkettejük cucca, oda vannak bejelentve, de az idő nagy részében a lány egyedül van. Nyilván a srác oda megy haza, ha épp hazamehet. Bíznak benne, hogy idővel jobb lesz, többet elengedik stb.

2024. jan. 15. 10:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Attól, hogy voltam már eleget egyedül. Egy párkapcsolatban nem szeretnék egyedül lenni. Így összeköltözni is felesleges, nem lehetne családot alapítani, nem számíthatnék rá, csak időszakosan, nem lehetne gyereket vállalni, mert a saját magam szórakoztatására nem fogok csak úgy gyereket szülni.
2024. jan. 15. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Majdnem megtudtam de szerencsére nem. Eleve aki önként vállal katonaságot annak konkrétan halálvágya van. Akinek fontosabb a munkája mint a párja vagy a gyereke az megy katonának és nem hagyja ott. Ezt gondold át.
2024. jan. 15. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha párt keresel, miért jöttek elő a katonák?

Ha jobb, írj privátot!

2024. jan. 15. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Mint volt katona írom, hogy sokak fejében általánosítás van, hogy erőszakosak a katonák, sosincsenek otthon, meg hasonlók.

A katonai állomány 70+%-a nem harcoló, hanem irodai, konyhai, egészségügyi, ... "dolgozó".

A külföldi missziókra pedig kevesen mennek, és ott valóban sokan nem bírják a féltékenykedést.

Szóval nem mindegy, hogy egy katonai szakács a pasid, vagy KMZ-s.

2024. jan. 15. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogyan az 1# írja.

E mellett a személyiség is fontos:

Vagy egy Captain Jack-et fogtál ki, vagy egy Svejk-et:).

2024. jan. 15. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!