Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít a közösségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a közösségi médiás jelenlét ?

Figyelt kérdés

Mennyire furcsa az, ha valaki nincs fent minden közösségi oldalon és nem tölt naponta órákat ezeken a felületeken ?

Nekem csak Fb fiókok van. Ez furcsa lehet számodra ha megtudod, hogy akivel randizol csak alig használja ezeket ?

2024. jan. 14. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem furcsa, nekem is csak Facebook van, néha kirakok 1-1 képet, történetet. Tesómék folyamatosan piszkálnak a többi oldallal, de nem érdekel.

A Gyakorikérdések is egyfajta közösségi oldalnak mondható, számomra kellemesebb anonim kommentelgetni.

2024. jan. 14. 13:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy vannak akiknek ez egyáltalán nem fontos.
2024. jan. 14. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
fb amúgy is haldoklik..
2024. jan. 14. 16:05
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 milyen a legjobb alternetíva a fb helyett ?
2024. jan. 14. 16:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem ez pont hogy kb elvárás. Nekem is csak Facebookom van, Messengert használok. Nekem nem kell az, hogy mindenhol kvákat nézegessen meg lájkoljon vagy őt lájkolják... Rólam úgyse posztolnának semmit soha. Sajnos megszívtam már instapicsa nézegető csávóval. Az se kell hogy snpchaten a puncijukról küldjenek képet neki (van ilyen).
2024. jan. 15. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!