Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
25 éves hím vagyok és még nem volt barátnőm ílletve szexuális kapcsolatom is csak prostikkal voltak (kétszer). Eddig nem is igazán zavart de az utóbbi időben rámtört az úgy nevezett Fomo érzés. Szerintem készen állok az ismerkedésre csak egy bökkenő van hogy nem élek egyedül. Hitelre nem akarok lakást venni az albérletet meg drágálom. Ugyan kitudnám fizetni csak nem tudom hogy egy nő miatt érdemes-e elköltözni.2024. jan. 13. 10:39
11/19 anonim válasza:
10- nem akartam degradálni, csak leírtam, amit gondolok tényszerűen.
12/19 anonim válasza:
11
Azért írtam, hogy jogosan. :) Mert tényleg inkább egy hím majomnak felel meg a kérdező, mint férfi embernek. Én értettem a válaszodat, de a kérdező nem. :D
13/19 A kérdező kommentje:
Ha degeneráló ha nem, engem nem zavar. Elég nehéz engem felidegesíteni mellesleg valóban nem érzem magam még teljesen felnőtt férfinak. Van még hova fejlődnöm de úgy gondolom jó úton járok. Most lehet hogy röhögtök mondván aki kurvázik az nem jár jó úton. De szerintem valakit arról megítélni hogy milyen a szerelmi élete nem egy bölcs dolog. Rengeteg sikeres ember volt balfasz a nőknél pl.Jeff Bezos
2024. jan. 13. 11:53
14/19 A kérdező kommentje:
11-es képzeld értettem de ahogy látom te nem érted az iróniát 😘
2024. jan. 13. 11:55
15/19 anonim válasza:
14
Ezek a smile-k elég undorítóak, inkább hanyagold. Túl csajos. Így nem lesz nőd. :D
16/19 A kérdező kommentje:
Na mi van? Zavarba vagy cicafiú?🤣
2024. jan. 13. 12:01
17/19 anonim válasza:
16
Egyébként igen...😳 Hagyd légyszíves abba.
18/19 A kérdező kommentje:
Xd
2024. jan. 13. 12:06
19/19 anonim válasza:
Hím vagy, mint az állatok? Talán inkább férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!