Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is így van ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
25 éves hím vagyok és még nem volt barátnőm ílletve szexuális kapcsolatom is csak prostikkal voltak (kétszer). Eddig nem is igazán zavart de az utóbbi időben rámtört az úgy nevezett Fomo érzés. Szerintem készen állok az ismerkedésre csak egy bökkenő van hogy nem élek egyedül. Hitelre nem akarok lakást venni az albérletet meg drágálom. Ugyan kitudnám fizetni csak nem tudom hogy egy nő miatt érdemes-e elköltözni.

2024. jan. 13. 10:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

és kikkel, kivel élsz? Szüleiddel? Vagy társbérletben?

Amúgy, ha nem tudod, hogy egy nő miatt érdemes-e elköltözni, akkor ne keress barátnőt.

2024. jan. 13. 10:49
 2/19 A kérdező kommentje:

Nagyszüleimmel élek együtt.

Nem szívesen hoznék ide lányt.

2024. jan. 13. 10:58
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

25 évesen jöttél rá, hogy kezdesz kimaradni dolgokból?

Egy 10 évet késtél akkor, ez már középiskola/gimi elején fontos, hogy a másik nemmel alakítsd a kapcsolatokat.

Bár amíg magadat "hím"-nek aposztrofálod, meg prostikkal kefélsz, addig szerintem itt előbb a fejedben kéne rendet tenned.

2024. jan. 13. 10:59
 4/19 anonim ***** válasza:
63%
Hát. Ha te 25 évesen nem érzed az ingerenciát, hogy elköltözz a nagyszüleidtől és önálló, felnőtt életet élj, akkor tényleg no comment. De akkor nem is neked való a párkapcsolat. A prostikkal jobban jársz.
2024. jan. 13. 11:03
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
4re plusz egy.
2024. jan. 13. 11:12
 6/19 A kérdező kommentje:

Most mi a baj a hím jelzővel?

Fiúnak idős vagyok, férfinek meg fiatal (legalábbis szerintem). Ami a prostizást illeti, ahogy említettem csak kétszer voltam az elmúlt másfél évben és az is csak azért volt mert kanos illetve kíváncsi voltam. Az pedig hogy 10 évet meg vagyok késve az teljesen igaz de jobb késöbb mint soha nem?

2024. jan. 13. 11:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te eddig csak szexre vágytál, de mivel nincs pénzed kurwákra ezért állandó szexpartner lenne a megfelelő számodra. Inkább prostizz tovább.
2024. jan. 13. 11:30
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
6- nem, normál esetben 25 évesen már férfinek kellene érezned magad. De jól definiálod magad hímként, mert nem vagy férfi.
2024. jan. 13. 11:32
 9/19 A kérdező kommentje:

7-es lehet igazad van 🤔

8-as köszönöm szépen a dícsérő kommentet😁

2024. jan. 13. 11:38
 10/19 anonim ***** válasza:

9

Ez inkább degradáló komment volt, megjegyzem jogosan.

2024. jan. 13. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!