Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom, tartom úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom, tartom úgy, hogy akinek még nincs gyereke ,az ne akarja a nyakába venni másét és vele együtt az exet ?

Figyelt kérdés

Aki mégis meg tette ,mi motiválta erre ?

Csak szerintem van több hátulütője mint ellenkezőleg?

Szerintem ezzel csak el cseszi az éveit, a lehetosegeit, hogy saját ráadásul normális családja legyen?

2024. jan. 11. 14:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2024. jan. 11. 14:07
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem kaptál megfelelő válaszokat itt?
2024. jan. 11. 14:07
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

Te így látod. Másnak meg mások a prioritásai. Azért ez nem rocket-science.

Annyi a fontos, hgoy te ne menj bele ilyen kapcsolatba. Akit meg nem zavar, az nyugodtan belemehet.

2024. jan. 11. 14:11
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Vannak hátulütői mindennek az ég adta világon. Annak is, hogy valakinek nincs gyermeke, annak is, hogy nem lehet, annak is, hogy az egyik akar a másik pedig nem. Aki azt hiszi, hogy nagyobb biztonságban van azért, hogy nem gyerekes emberrel teszi magát az nyugodtan higyje, de nem kéne álomvilágban sem élni. Az ex ugyanúgy bekavarhat ha nincs gyerkőc, sőt attól, hogy szeret és gyermek van még az sem garancia arra, hogy együtt öregedtek meg.
2024. jan. 11. 14:17
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
35 éves korig egyetértek vele, 40 fölött már kb nincs is más esély.
2024. jan. 11. 14:27
 6/20 A kérdező kommentje:

3-5 ....sanszos igen !

Köszi szépen!

2024. jan. 11. 14:28
 7/20 anonim ***** válasza:
75%

Ez kortól is függ. Egy fiatal pasi 30-as még talál bőven gyerektelen nőt, de egy negyvenes pasi hiába akar gyereket, annak már nem fog szülni senki, ha eddig nem lett családja, az nem véletlenül lett úgy. Az fogadja el, hogy már csak gyerekes elvált nő jut/lesz neki.

Tapasztalat. Az összes negyvenes pasi aki nem akart kezdeni velem, (mert jaj neked már van gyereked) azt hitték, majd még lesz gyerekük valakitől. Eltelt 15 év, 50-60 plusszosok lettek ezek a férfiak és még mindig ott tartanak ahol akkor. Vagyis se gyerek, se feleség, de még nő sem.

Kivételek persze elvétve vannak.

2024. jan. 11. 14:29
 8/20 A kérdező kommentje:

31eves csaj vagyok .

Konkrétan a gyerekes férfiak találtak meg az utóbbi időben!

Én nem akartam tőlük semmit max ismerős!!!

Beszélgettünk, el mondták, hogy tényleg úgy van ahogy más is mondja az ex feleseg ott tesz ,próbált keresztbe tenni az új kapcsolatában ahol lehetett ,a gyerek engem nem is biztos h egyáltalán el fog fogadni anyuci rahatasa miatt ...és még lehetne holnapig sorolni ....

2024. jan. 11. 14:38
 9/20 A kérdező kommentje:

40-es ismerősöm, nincs gyerek no hebe hóba.

Tőle én akartam ő nem akart gyereket .

Neki ahogy mondod nem is lesz !!!

Én max 36 ig ha nem szülők nem is akarok nem véletlen....

2024. jan. 11. 14:39
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki maga dönti el, mit akar. Azért 30-35 alatt én sem jönnék össze gyerekes pasival, de azért egy bizonyos kor felett ez már átértékelődik.
2024. jan. 11. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!