Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mennyire számít, hogy egy lánynak milyen hosszú és színű a haja?
én csak a magam példáját tudom mondani,nem a legfontosabb tényező,a lényeg h ápolt legyen.Lehet akár hosszú,rövid,barna,szőke,stb nem azt nézem meg elöször.Bár fontos h ne álljon rosszul az arcához:)
Gyengém a selymes barna hosszú,meg szőkés barnás:):D
F/17
szerintem fontos mindenféle képen legyen nőies
és általában egy hosszabb haj nőiesebb mint rövid
és szőke, barna, fekete mind1
Nekem például fontos!
Legyen hosszú haja, legyen ápolt, fekete, barna, vagy szőkésféle, a vörös nálam kizáró szín.
Én is inkább a hosszú haj pártján állok, de a röviddel sincs bajom (mármint, ami nőiesen rövid, és nem olyan, mint egy pasinak).
A vörös nem tetszik annyira, a másik három szín, az oké.
A szín az nem izgat,de hosszú hajú legyen a lány,legalább hátközépig érjen ez a minimum.
A rövid haj számomra nem nőies,az maradjon meg a pasiknak
23F
Inkább legyen hosszú, szín inkább szőke, barna vagy fekete, a vörös csak akkor ha illik a csajhoz.
Az olyan hajú lányokat, akiknek teljesen rövid, fiús frizurája van azokat inkább biszex pasiként tudnám magam mellett elképzelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!