Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora a magasság és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a magasság és a testalkatkülönbség párod és közted, nagy eltérés esetén, mennyire fogadják el mások?

Figyelt kérdés

2024. jan. 7. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elején ő volt férfi létére a vékonyabb és ez engem nagyon zavart :D Bár ránk senki nem mondott semmit a szemünkbe, azért tudom, hogy ezen sokan megbotránkoznak. Ő akkor volt 184 cm és 75 kg, én meg 163 cm és 83 kg. Majd én fogytam, most vagyok 67 kg, ő meg hízott, most 83, így azért már jobban érzem magam :D
2024. jan. 8. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 183/70 vagyok, nyáron 86-ról fogytam le, párom kicsit alacsonyabb és kicsit teltebb. Tehát neki is jó lenne fogyni, de senkinek semmi köze hozzá és én sem erőltetem. Pont a fogyásom után költöztünk össze és én készítem továbbra is a rostdús étrendemet kettőnknek, nála gyors helyett lassú fogyás indult el.

35/F

2024. jan. 8. 09:28
 13/14 anonim ***** válasza:
*Fogyásom közben.
2024. jan. 8. 09:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 174/55

ő 183/75

Eléggé hasonló alkatunk van (magas vékony/enyhén sportos), egyidősek vagyunk. Nem hiszem hogy bárkit érdekelne ez. Persze ha extrém eltérések vannak, akkor az feltűnne, megjegyezném magamban de ennyi.

2024. jan. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!