Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fájhat jobban egy exnek?
9+ Olvasgass, mert hogy sok mindenről lemaradtál:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
13+ Állj talpra, és szórd ki a szemetet magad körül,akik mindent csak a pénzed miatt tettek és tessék újra felépíteni magad. A kislányod biztosan fog benne segíteni neked, hiszen különleges volt a kapcsolatotok mindig is. A selejtet pedig takarítsd el, és helyre fogsz tudni állni. A kislányod családjával majd be tudod pótólni azt amit elvesztettél.
A legjobbakat kívánom neked. Tiszta szívből.
A levegőnek van nézve a legrosszabb. Exemmel osztálytársak voltunk, csak ő akarta a szakítást. Én egy ideig még próbálkoztam nála, ő meg azt a taktikát választotta, hogy tudomást sem vesz rólam. Pl felhívtam két nappal szakítás után hogy beszéljük még meg, ő meg először beleszólt, aztán elhallgatott és én meg ott hallóztam, egyértelmű volt, hogy nem szakadt meg, mert hallottam a háttérzajokat, csak ő direkt nem szólt bele. Vagy pl elkezdett nem köszönni. Meg ott voltam a közelében és akkor egy másik lánynak elkezdte elnevezni a melleit meg dicsérgetni milyen jók... Tartozott nekem pénzzel, azt visszakértem tőle, de leginkább csak azért, mert addig is beszélhetek vele. Mondta, hogy majd megadja. Aztán amikor odamentem hozzá, hogy most meg tudod adni? Akkor a haverja vette elő a saját pénztárcájából a pénzt és adta oda nekem. Tehát ő még csak arra sem méltatott, hogy ő adja oda a saját pénzét, inkább a havertól kért kölcsön és őt kérte meg, hogyha zaklatom ezzel, adja oda.
Nincs ennél megalázóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!