Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit írjak vissza neki? Neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak vissza neki? Neki melyik verzió fájhat jobban?

Figyelt kérdés

Nem működött egy fiúval, akibe nagyon szerelmes voltam. Én úgy ismertem meg, hogy nem játszmázik, nem az a tipikus "toxic" pasi, érett módon kezeltük minden részét a kapcsolatunknak. 6 hónapig tartott.

Viszont!!! Nagyon fáj hogy vége. Azért lett amúgy vége mert a tanulmányaira akar koncentrálni és nem akar most kapcsolatot mert nem lenne ideje rám. De mai napig azt mondja hogy szeret, minden este "szeretlek hiányzol" üzeneteket kapok tőle.

Aztán valamelyik napon látott egy fiúval. Elvileg... És rám írt tök normálisan, hogy randiztam?

Most lehet rosszindulat miatt de kicsit azt akarom hogy érezze hogy elveszitett engem mert hiába játszom meg h megértem hogy kirakott, a női büszkeségem azért eléggé dolgozik.

Mit írjak vissza neki? Melyik tudat fájna neki jobban?

Az ha azt írom mondjuk hogy "Igen, szeretnélek elfelejteni, szeretnék boldog párkapcsolatban lenni", vagy hogy "Dehogyis, miután nem működtek köztünk a dolgok most egy jó darabig nem akarok kapcsolatot, nem akarok újból csalódni elég volt hogy benned csalódtam ".

Egy nagyon érzelmes fiú amúgy, meg én is, de nem tudom eldönteni hogy szenved-e a hiányomtól vagy nem. Hátha valamelyik válasszal előrébb jutok.

Előre is köszi!

Én 25L

Ő 24F

2022. júl. 3. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, ismerkedem és el akarlak felejteni
Nem, nem akarok újból úgy csalódni mint benned , inkább egyedül akarok lenni
Egyik sem, valami más
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Mondd meg neki, hogy döntse el mit akar: vagy veled van rendesen, vagy többet nem beszéltek. Ha szeret, akkor veled akar lenni. Ha nem szeret, mehet Isten hírével. Minden más csak mellébeszélés.
2022. júl. 3. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
ja konkrétan kérdezd meg tőle, hogy abulám a bulám.. látom nézed a bulám!
2022. júl. 3. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Akinek tér meg idő kell, az nem szeret igazán.

A "szeretlek hiányzol" üzeneteketekkel azon dolgozik, h talonban tartson és ha úgy adódik, akkor szex azért még legyen.

Én megmondanám neki szépen kulturáltan, h azért látott más pasival, mert már nem vagytok együtt. És te így nem tudsz rá alapozni, mert te egy normális kapcsolatot keresel, ahol beleférsz a másik idejébe a napi dolgai mellett is. És sajnálod ő nem ilyen.

A szeretlek, jó éjt üzenet meg hagyd figyelmenen kívül ne reagáljon rá

2022. júl. 3. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
"Igen, randiztam. Minden rosszban van valami jó. ha nem szakítunk, nem ismertem volna meg ezt a srácot."
2022. júl. 3. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltekeny, ha erdekelned nem rakott volna ki. Csak azert irt neked, mert nem akarja hogy tovabb lepj, lehet jatszani jo leszel még valamikor. Egyiket se ird az opciok kozul, semmi koze hozza mit csinalsz. A legjobb lenne ha vissza se irsz. Noj fel.
2022. júl. 3. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább semmit se válaszolj. Ha valaki szeret valakit, nem dobja el. Ráadásul ilyen bullshit “indokokkal”. Egye meg, amit főzött. Te viszont ne áltasd az új srácot, ha nem vagy kész új kapcsolatra, márpedig nagyon úgy tűnik.
2022. júl. 3. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem a legolcsóbb és legundorítóbb szakítási kifogás ez a nincs rád elég időm, mert tanulnom/dolgoznom kell. Akivel kölcsönösen szeretjük egymást, azzal megoldjuk az ilyen időszakokat, vagy legalábbis megpróbáljuk, aztán maximum belebukunk. Én is voltem egyetemista, mellette dolgoztam, volt, hogy azt hittem egy-egy vizsgaidőszakban, hogy megpusztulok, de mindig találtam módot arra, hogy a párommal lehessek. Akkor is, ha ez jóval kevesebb idő volt, mint amit szerettem volna. Az ilyen valójában csak gyáva tisztességesen szakítani, és jó neki talonban tartani. Amint találkozik azzal a nővel, akiért képes epekedni, egész biztos talál időt rá.

Szóval én azt gondolom, el kéne köszönni tőle végleg, ha már ő képtelen rá.

2022. júl. 3. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én vissza se írnék neki. Hülyítsen valaki mást, ne engem. :D

Ez egy tipik embertípus: elvont, művészlélek, mély érzésű (ezt mindet a tudtodra is hozzák, ahogy alkalmuk adódik), és állandóan a drámára vágyik. Tudom, hogy azt hiszed, hogy ő pont nem olyan, de felnőtt nőként, több felnőtt barátnővel felvértezve ezt a típust már csípőből kiszúrja az ember, mert ha kicsit is empatikusan, másokkal törődve élsz, ezek a f.szok betalálnak, hogy megkapják tőled az ego boostot.

Úgysem fogod megtenni valószínűleg, de akkor teszel magaddal a legtöbb jót, ha megírod neki, hogy a szarakodása után egyenesen pofátlanság, hogy írogat meg vájkál a magánéletedben, aztán tiltod mindenhonnan. Ezek annyira szeretik magukat, meg a világfájdalomban tapicskolni, hogy lepereg róluk minden, de legalább kiállnál magadért.

2022. júl. 3. 13:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

De ha mindenáron válaszolni akarsz neki, azt semmiképp ne írd bele, hogy "el akarlak felejteni", meg hogy "mivel veled nem jött össze". Ezzel is csak az egóját fényezed, meg alárendeled a másik srácot azzal, hogy azt mondod, hogy ő csak a szamár.

Ha játszmázni akarsz, mondd azt, hogy "Igen, randiztam vele, meg remélhetőleg még fogok is". Azzal is megkapja a kis személyes drámáját, szóval kielégíted az igényét, de legalább nem megint azt mondod neki, hogy ő mekkora főnyeremény (lenne). :D

2022. júl. 3. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat, mindig csak az igazat! :)
2022. júl. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!