Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak likeolgat?
Tudom, nem a facen kell élni meg az instán. Azt is tudom, hogy ezt már valószínűleg 100x megkérdezték. Mégis személyesen is meg akarom/ki kell írni magamból.
Nyár óta vagyok együtt a párommal. Mikor együtt vagyunk jól megvagyunk, úgy érzem én vagyok neki az egyetlen, mégis van egy lány ismerőse (még csak barátnak sem mondanám), akinek minden képét kedveli. Még barátainak, családtagjainak sem. Sőt, szinte sose látom a reakció gombot tőle facebookon, csak ennek a kiscsajnak a képei alatt.
Ráadás, hogy ez egy alig 19 éves gimnazista kislány. Igen, számomra kislány, mert én 26 vagyok, párom 27.
Csak belelátok rosszat? Vagy mi lehet ez? Tetszhet neki? Egyébként a párom cégénél alkalmi diákmunkás.
Csak azért is esik rosszul, azon kívűl, hogy lejárat az ismerősök előtt ezzel, mert ez a kislány alattam lévő kategóriába esik. Tudom, nagyképűségnek hangzik ilyet mondani, de tisztában vagyok/voltam a külső adottságaimmal. Meg persze azokkal is, hogy én egy pénzt kereső, felnőtt nő vagyok.
Ő meg teljes átlag külsejű, pattanásos tinire csorgatja?
Háááát. Nagyon azon vagyok, hogy ezt majd ha hazaér megbeszéljem vele.
Az is lehet, de utánam is vágyakozik nem egy pasi, akár munkatársról is tudok.
Csak bennem van annyi gerinc, hogy nem nyitok feléjük, amíg kapcsolatban élek. Ez szerintem alap lenne. Vagy ha menni akar, akkor menjen, de akkor mondja meg konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!