Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le, ha igazából én küldtem el?
Figyelt kérdés
Nagyon méltatlanul viselkedett, ezért töröltem az ismerőseim közül és nem beszéltem vele már második napja. Ez idő alatt 2x jelölt vissza, majd visszavonta. A második jelölés másfél napig tartott, de nem jelöltem vissza, úgy megsértett. Nézegette az oldalam és likeolta a posztjaim, aztán már nem likeolta, hanem eltűnt, letiltott. Miért Ő, mikor én vagyok a megbántott fél? Igazából az zavart a legjobban, hogy magától sosem kért bocsánatot, azért, amit tett, csak amikor én szóvá tettem, milyen gáz, amit csinált. Konkrétan egy baráti találkozóra együtt mentünk és atom részegen jött elém, leégetett mindenki előtt a viselkedésével és mindennek lehordott részegen, nemcsak engem a társaságban amúgy mindenkinek odaaszólt. Szóval engem nagyon kiakasztott. Most utólag meg azt mondta, hogy sajnálja és nem emlékszik annyira részeg volt. Most szerintetek ez indok a viselkedésére? Én is voltam részeg, de soha nem bántottam másokat.2024. jan. 7. 12:35
1/3 anonim válasza:
Saját magát tiltotta le rólad, hogy ne nézegessen. Azóta már biztos csinált kamuprofilt és azzal nézeget:-D
2/3 anonim válasza:
Feladata és ennyi. Tiltott hogy ne lásson. Tiltsd te is, ha feloldaná.
Ezeknek a miért csinálja ezt azt kérdéseknek semmi értelme ha nem tőle kérdezed meg.
N 31
3/3 anonim válasza:
Ha elkuldted miért erdekel?
Nonsens.
Eeket a jatszmakat felejtsetek el, ugy viselkedtek mint vmi 10evesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!