Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biznál benne így is?
Amikor mondod a párodnak az érzéseid de olyan mint aki nem akarja meg érteni és olyan mintha elbeszélnétek egymás mellett.
Aztán szakítani akarsz vagy legalábbis elmondod ha nem lesz változás így nincs értelme. Aztán ő még ekkor is a maga igazát mondja majd azt mondja hogy át gondolja folyamatosan, és igazam van.
Így igazat ad neked és belátja hogy igaz amit mondasz.
( elmondtam hogy mi legyen és ha nem akkor vége)
Ennek mi köze a bizalomhoz? Hűtlen, vagy mi a probléma?
Nem mindegy, hogy szakítani akarsz, vagy elmondod, hogy min változtasson. Ez inkább olyan, mintha már annyiszor zsaroltad volna a szakítással, hogy nem veszi már komolyan. Elmondja, amit hallani akarsz, két napig igyekszik, aztán minden pont ugyanúgy megy tovább. Pont ezért, mert te se tudod, hogy mit is szeretnél.
1+ *( elmondtam hogy mi legyen és ha nem akkor vége)*
Semmit nem értél el vele, nem is érdekli(talán nem kellene manipulálni) nem is fogja érdekelni. Totál látszik az írásodból.
Ha igy mondod el neki az erzeseidet, mint itt, en egy budos szot nem ertek.
N
"( elmondtam hogy mi legyen és ha nem akkor vége)"
Na ezek után a franc se kínlódna veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!