Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok egy olyan nőről (nagyon szép és tökéletes alakú), aki 2500 intim képet oszt meg magáról 2 év alatt? Ez normális?
Fansziiii uúúú. Lényegében qurva, nem nagy ügy manapság.
Igazi családanyának való. /s
Vagy azt, hogy romokban az önbecsülése, és ebből akar megerősítést nyerni. Vagy azt, hogy ebből akar pénzt csinálni, ami egyfajta lájtos prostitúció már valahol. Rosszabb esetben a kettő együtt.
Szóval összegezve semmit jót. Nem bántanám, nem szólnám le, de én inkább nem akarnék tőle semmit, az biztos. Mert csak a baj lenne belőle minden téren.
Illetve még annyit hozzátennék mert az előző kommentemből lefelejtettem, hogy sokan ezért is kattannak rá a plasztikázásra, és a többi hasonló "tökéletesítési" műveletekre. Ez mind arról szól hogy kevésnek érzi magát folyamatosan, még ha kifelé az ellenkezőjét is sugározza. És folyamatosa vágynak a külső megerősítésre, igazából összeroppannak a hiányában ha ez megszűnik.
Érdekes társadalmi kísérlet lenne ha egy hétre kilőnénk egyszerre minden ilyen oldalt, onlyfans, insta, facebook és társai. Szerintem nagyon sokan bekattannának hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!