Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérhetőség adása kis papírcetlin nőknek? Szerintetek gáz?
Nők? Mennyire tolakodód, gáz, "creepy" ha egy ismeretlen férfi egy kis cetlin odaadná nektek az elérhetőségét ismerkedési szándékkal?
Szerintem jobb mint ha én kérném el a nő telefonszámát vagy az FB kontaktját...
Párszor már csináltam mikor olyan volt a szitu hogy nem akartam letámadni vagy nem is tudtunk volna beszélgetni, mert dolgozott éppen, társaságban volt, stb.
Azt szeretik a nok ha magabiztos vagy, ha nincs lehetoseged megszolitani, akkor oke, de minden mas esetben (ami kb 99 szazalek) jobban jarsz ha szoban kezdemenyezel.
Es ne rogton elerhetoseget kerj hanem erdeklodj, ha van eselyed ill nem egy idiotat fogsz ki, akkor egy atlagos kezdemenyezes mukodhet, nem kell semmi extremet mondani. Es ha mar latod h nyitott rad vmilyen szinten, na akkor kerhetsz elerhetoseget.
6.
Hihi, akkor jó sokat hallhatja majd, hogy "Van barátom", "Nem ismerkedem ilyen helyen", "Kopj le", "ŐRSÉG!!!"
8.
Aki meg igen, az is, csak még meg is alázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!