Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is feltűnt, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is feltűnt, hogy a nők akkor szidnak egy férfit másoknak, ha amúgy vonzódnak hozzá, csak nem tudnak mit kezdeni a szituációval?

Figyelt kérdés

Tisztázzunk valamit! Tudom, hogy vannak ocsmány férfiak, akik a nőket bántják például, de azt tapasztaltam, hogy azokról pl. korábbi párkapcsolati sérelmeikről a nők nem szívesen vagy alig beszélnek másoknak.

DE és ez egy nagybetűs DE! Amikor egy férfihez vonzódnak, vagy vonzódtak, vagy szeretnének valamit, ne adja ég beleszerettek,de maguknak nem vallják be, vagy a férfi nem viszonozza a dolgot, akkor vagy az illető van piszkálva ilyenekkel, hogy "nem vagy elég férfias", "legyél már végre FÉRFI" meg kritizálva, hogy "önállótlan, anyámasszony katonája" és persze néha még az intim méret is előkerül...

Meg persze ilyenkor órák hosszat megy a az illető pasi szapulása, szidása a barátnőknek, meg a Facebookon letiltás...ami után jellemzően ő oldja fel és keresi újra a pasit, hogy jól megalázza. Majd ha a férfi akarja végleg leépíteni, akkor az illető nő zokog, hogy "letiltott az a f**z" stb.

Csak nekem az a tapasztaltom, hogy a nők ilyenkor maguknak akarják bizonyítani, hogy nem éreznek semmit, meg nem vonzódnak, tehát ez ilyen önigazolás.

jan. 5. 09:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Te honnan szeded, hogy a nő magának se akarja bevallani az érzéseit és mint egy 13 éves tini lejáratja a pasit? Na de ha már úgy van szerinted azt miért nem teszed hozzá, hogy annak van oka miszerint nem akar a férfinak esélyt adni, ha?

A "drága" férfi miért nem tiltja le hamarább?

jan. 5. 09:53
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Ebbe nagyon belemagyaráztad azt, hogy azt kívánod, bár órákat beszélne rólad az exed.
jan. 5. 09:54
 3/17 A kérdező kommentje:
2! Félreérted, én pasi barát vagyok, ami azt illeti meleg, szóval nekem ez a tapasztalatom a nőkről.
jan. 5. 09:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Hogy én hallgatom ezt sokadjára, alapvetően nem zavar, csak mikor azt hallom hónapok óta, egyik lánytól, hogy az X mekkora egy szemét stb. akkor feltűnik, hogy folyton rajta jár az agya.
jan. 5. 09:57
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Soha, egyszer sem csináltam ilyet. Milyen kattant nőkkel vagy te körülvéve? Amúgy igazad van, egy ismerősöm annyira kibukott a szakítás miatt, hogy még a pasi munkahelyére is bement, hogy elárulja a főnökének, füvezik az exe, és rúgja ki. Férfiaknál ugyanez megvan, az én egyik exem a férjemet kereste meg, amikor megtudta, hogy randizunk, és kígyót békát rám kiabált, hogy lebeszélje rólam. Közben meg remegett értem.😃
jan. 5. 09:57
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
A gyűlölet, a harag, a fölösleges büszkeség és butaság teszi önmaga és a férfi iránt.
jan. 5. 09:59
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
Wow, már melegnek is hazudod magad. Legalább bigott nem vagy. Annyira.
jan. 5. 10:01
 8/17 A kérdező kommentje:
7! Felőlem azt hiszel rólam, amit akarsz, hagy tudjam már mi vagyok.
jan. 5. 10:07
 9/17 A kérdező kommentje:
7! Vagy ennyire betalált a kérdés, mert te is így szoktál viselkedni? nem azt mondom, hogy minden csaj ilyen, csak többnél tapasztaltam ezt, én így sose viselkednek, ahogy a férfiak sem, ha meleg ha hetero, ha bi.
jan. 5. 10:08
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
A férfiak is viselkednek ugyanúgy. Te miről beszélsz? Attól, hogy a te közegedben nem jellemző attól még létező dolog mindkettő nemnél szexuális orientációkat is beleértve.
jan. 5. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!