Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy a nők akkor szidnak egy férfit másoknak, ha amúgy vonzódnak hozzá, csak nem tudnak mit kezdeni a szituációval?
Tisztázzunk valamit! Tudom, hogy vannak ocsmány férfiak, akik a nőket bántják például, de azt tapasztaltam, hogy azokról pl. korábbi párkapcsolati sérelmeikről a nők nem szívesen vagy alig beszélnek másoknak.
DE és ez egy nagybetűs DE! Amikor egy férfihez vonzódnak, vagy vonzódtak, vagy szeretnének valamit, ne adja ég beleszerettek,de maguknak nem vallják be, vagy a férfi nem viszonozza a dolgot, akkor vagy az illető van piszkálva ilyenekkel, hogy "nem vagy elég férfias", "legyél már végre FÉRFI" meg kritizálva, hogy "önállótlan, anyámasszony katonája" és persze néha még az intim méret is előkerül...
Meg persze ilyenkor órák hosszat megy a az illető pasi szapulása, szidása a barátnőknek, meg a Facebookon letiltás...ami után jellemzően ő oldja fel és keresi újra a pasit, hogy jól megalázza. Majd ha a férfi akarja végleg leépíteni, akkor az illető nő zokog, hogy "letiltott az a f**z" stb.
Csak nekem az a tapasztaltom, hogy a nők ilyenkor maguknak akarják bizonyítani, hogy nem éreznek semmit, meg nem vonzódnak, tehát ez ilyen önigazolás.
Te honnan szeded, hogy a nő magának se akarja bevallani az érzéseit és mint egy 13 éves tini lejáratja a pasit? Na de ha már úgy van szerinted azt miért nem teszed hozzá, hogy annak van oka miszerint nem akar a férfinak esélyt adni, ha?
A "drága" férfi miért nem tiltja le hamarább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!