Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon erős vàgyat érzek valaki irànt, és àbràndozok, az mitől van?
Figyelt kérdés
Nem ismerem személyesen az illetőt, csak làttam, de az alapjàn nagyon tetszik. Az a baj, hogy nem ismerkedhetek vele, mert pap. Tudom, felejtsem el, igen, próbàltam, tavaly óta, de valahogy mindig eszembe jut, és gondolok rà. Nem tudom, miért van, de zavar, hogy nem tudom elfelejteni. Ő sosem fogja ezt megtudni, és nem is szeretném zavarni. Gondolom más is van így. Még csak a közelébe sem megyek, véletlenül sem, direkt. Egyszerűen nem értem, hogy ez az érzés miért nem múlik akkor sem. Szerintetek?2024. jan. 5. 08:52
1/2 anonim válasza:
A benned levő vágyakat hiányérzeteket rá vetíted ki mert nincs más kompetens.
2/2 anonim válasza:
Már több mint 10 éve nem vagy képes túllépni rajta, és évente többször is kiírod a kérdést.Nőnek álcázva magad, a valóságban férfi vagy. A "pap"-od meg nő.
Szerinted nem tudja? Tudja, de házas, amit tudsz is, mert megmondta, azt is, hogy nem lehet semmi, és azt is, hogy nem fogja becsapni a társát. De téged se, hogy leminősítsen szeretőnek. Keress magadnak egy nem foglalt, normális kis nőt, akit Isten rendel hozzád. Mert egy jó ember vagy, és egy jó partnert érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!