Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan autoja van, aminek 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan autoja van, aminek 50 tulaja volt elotte, ez osszefugg vajon azzal, hogy nem el tiszta eletet ez a ferfi?

Figyelt kérdés

Megakartam venni egy autot, utana neztem es 50 tulaja volt mielott ehhez a ferfihez kerult aki arulja.

Megtetszett nekem ez fiu, talan ismerkednek vele, de amint meglattam az 50tulajt mar akkor bunozesre gondoltam..nem tudom merjek e vele randizni.

Nem tudom, en dramatizalom tul ezt?

Osszefugg ez azzal, hogy lehet nem

el tiszta eletet?

Egy autonak 4-5 tulajnak kellene hogy legyen, az ovenek 50 van.

2024. jan. 5. 00:14
A kérdező szavazást indított:
Osszefugg
Nem
8 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nem vagyok egy nagy autószakértő, de én ebből csak annyira gondolnék, hogy valószínűleg egy darab roncs az autó és mindenki minél hamarabb továbbadja inkább egy másik hülyének.
2024. jan. 5. 00:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
50 tulaj azt meg hogy??? Ha 20 éves a járgány akkor is kb. 4-5 havonta gazdát cserélt, amint megvette valaki máris hirdette. Valami nem kóser azzal a vassal. Ebből csak ennyi következik, de az hogy a másik ember milyen még nem (gondolom olcsó vétel volt).
2024. jan. 5. 01:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez miota felnott parkapcsolatok temakoru kerdes ???
2024. jan. 5. 02:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A pasi nem tudom milyen, de az autót semmiképpen se vedd meg.
2024. jan. 5. 02:44
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
És neked hány gazdád volt eddig cica?
2024. jan. 5. 05:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Igénytelenségre vall...
2024. jan. 5. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!