Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz a helyzetem mások életéhez viszonyítva?
31 éves vagyok, még itthon élek a szüleimmel. Barátommal 3 és fél éve vagyunk együtt. Tehát mondhatni hogy lúzer vagyok, mert nem így kellene élnem 31 évesen.
Mások meg már ennyi idősen már el is váltak, több emberrel éltek együtt, de akivel nem ez történt, azok is házasságban élnek, meg gyerekeik vannak, élik a saját életüket. Nekem meg a mostani barátom az egyetlen férfi az életemben, már akivel úgy viszonylag komolyabb a kapcsolatom, és hosszabb ideje együtt vagyunk.
Jobban éreznéd magad, ha elvált lennél ennyi idősen? Mert sokaknak bizony ez okoz gondot.
31 évesen fiatal vagy, van egy barátod, akivel már több, mint három éve együtt vagytok - szerintem ez elég jó kezdésnek. Akár csak ha itt a gyakorin körbenézel párkapcsolati témákban, sokak ennél komolyabb problémáktól is szenvednek, pl. nincs senkijük, és sorolhatnám.
Semmi baj nincs azzal, hogy még a szüleiddel élsz, és 31 évesen még minden szempontból fiatal vagy, ezek miatt nem kell stresszelni.
Nem kell mások éltén rágódni, hogy bezzeg ez, meg bezzeg amaz már hol tart, én meg sehol... - igen, vannak akik jobban sínen vannak, mint mi, de náluk se tökéletesek a dolgok, sokszor a nehézségeket kívülről nem is látjuk, másrészt meg lehet, hogy a mi helyzetünk sem annyira katasztrofális, ahogy érezzük.
Próbálj a munkára fókuszálni inkább, találj egy jó helyet, esetleg képezd magad, és no para.
Nagybátyám 56 éves. Soha nem élt külön az anyjától. Néha dolgozik, néha nem, általában alkalmi fekete munkái vannak. Alkoholista (szerencsére nem agresszív). Egy korábbi barátnője felcsináltatta magát úgy, hogy azt hazudta, szed fogamzásgátlót, úgyhogy van egy 14 éves gyereke, de soha nem látta. A nő így akarta magához láncolni, de nem sikerült neki.
Asszem ő nyert :D
31 évesen meg még lehet más barátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!