Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a helyzetem mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a helyzetem mások életéhez viszonyítva?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, még itthon élek a szüleimmel. Barátommal 3 és fél éve vagyunk együtt. Tehát mondhatni hogy lúzer vagyok, mert nem így kellene élnem 31 évesen.

Mások meg már ennyi idősen már el is váltak, több emberrel éltek együtt, de akivel nem ez történt, azok is házasságban élnek, meg gyerekeik vannak, élik a saját életüket. Nekem meg a mostani barátom az egyetlen férfi az életemben, már akivel úgy viszonylag komolyabb a kapcsolatom, és hosszabb ideje együtt vagyunk.

2024. jan. 4. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyilván pasi vagy, aki arra kíváncsi, hogy ha nőként írja ezt ki, akkor mi lesz a reakció. Aztán majd lehet mutogatni, hogy kettős mérce, ha nem azt olvasod, hogy savaznak egy 31 éves nőt, aki a szüleivel lakik, meg első komoly kapcsolata stb. Amnyira látszik már a megfogalmazáson is.
2024. jan. 4. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:

Jajj, most kiírod magadra, hogy hülye vagyok, üssetek?

Mit számít, hogy mások mit gondolnak? Ha szerencsétlennek érzed magad, akkor dolgozz azon, hogy változtass. Van szakmád, munkád? Miért nem költözöl el a szüleidtől? Ha pasid van már 3 és fél éve, miért nem vele élsz együtt? Számtalan kitörési pont lenne, valószínűleg van is egy csomó lehetőség, amit valószínűleg észre sem veszel.

Az, meg hogy a pasid az első -szereted őt vagy nem? Miért vagy vele?

2024. jan. 4. 16:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátomat, de ha szakítanánk nekem tuti nem lenne már senkim.
2024. jan. 4. 16:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Pláne ennyi évesen.
 5/12 anonim ***** válasza:

JhajIstenem...

Máshoz képest? Ki a fszt érdekel?

6/12 A kérdező kommentje:
Szakmám az van, de munkám most jelenleg sajnos nincs, részben emiatt is magam alatt vagyok.
2024. jan. 4. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor szerezz munkát. Miért nem költöztök össze?
2024. jan. 4. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Másokhoz képest jól állsz, mert nincs gyerek aki szenvedne válás után, vagy téged nem vernek össze.
2024. jan. 4. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát annyiban jobb neked, hogy nem vagy feleslegesen elhasznált elvált nő. Gyerekeid sincsenek akik elvált szülők miatt szívnak az életben.
2024. jan. 4. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Hogyha nem vagy boldog a barátoddal és nem szakítasz, más nem fogja helyetted megtenni!

Értem én, hogy nincs önbizalmad, de még csak 31 éves vagy. Tessék szépen fejlődni, legyen önbecsülésed és panaszkodás helyett cselekedj!

2024. jan. 4. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!