Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz a helyzetem mások életéhez viszonyítva?
31 éves vagyok, még itthon élek a szüleimmel. Barátommal 3 és fél éve vagyunk együtt. Tehát mondhatni hogy lúzer vagyok, mert nem így kellene élnem 31 évesen.
Mások meg már ennyi idősen már el is váltak, több emberrel éltek együtt, de akivel nem ez történt, azok is házasságban élnek, meg gyerekeik vannak, élik a saját életüket. Nekem meg a mostani barátom az egyetlen férfi az életemben, már akivel úgy viszonylag komolyabb a kapcsolatom, és hosszabb ideje együtt vagyunk.
Jajj, most kiírod magadra, hogy hülye vagyok, üssetek?
Mit számít, hogy mások mit gondolnak? Ha szerencsétlennek érzed magad, akkor dolgozz azon, hogy változtass. Van szakmád, munkád? Miért nem költözöl el a szüleidtől? Ha pasid van már 3 és fél éve, miért nem vele élsz együtt? Számtalan kitörési pont lenne, valószínűleg van is egy csomó lehetőség, amit valószínűleg észre sem veszel.
Az, meg hogy a pasid az első -szereted őt vagy nem? Miért vagy vele?
JhajIstenem...
Máshoz képest? Ki a fszt érdekel?
Hogyha nem vagy boldog a barátoddal és nem szakítasz, más nem fogja helyetted megtenni!
Értem én, hogy nincs önbizalmad, de még csak 31 éves vagy. Tessék szépen fejlődni, legyen önbecsülésed és panaszkodás helyett cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!