Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány azt mondja tiszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja tiszta a tekintetem az mit jelent?

Figyelt kérdés

Mit jelent, hogy valakinek tiszta a tekintete?

Nem voltam berúgva. Nem kérek ilyen kommenteket, hogy azért.

2024. jan. 3. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Pont azt akartam írni, amúgy 🤣

De egyébként én ezt olyan emberre használom, akiben megbízhatok, nem süti le a tekintetét, vagy néz félre beszéd közben, esetleg ilyen kis "sunyin", hanem nyílt és őszinte.

Mint pl egy kisgyermeké, amikor valamit közöl veled színtiszta őszinteséggel.

2024. jan. 3. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
#1 tanárnéni vagy óvónéni tetszik lenni?
2024. jan. 3. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Bizalomgerjesztő, őszinte tekintet.
2024. jan. 3. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi #1 #3
2024. jan. 3. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es, nem, miért? (még csak anyuka sem).

Regényt írok, de ezzel a kisgyermek-példával tudtam szemléltetni legjobban, amit kívántam mondani.

2024. jan. 3. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kékszemuek meg akik kipihentek tehát vakitoan fehér a szeme többi része, es tiszta ápolt üde az arca arra mondhatom talán azt higy tiszta a tekintete merr simán látszik hogy olyan"ártatlan", aki egy sört se ivott meg soha, nem szeret bulizni nincsenek kétes haverjai nem merne lopni se meg hazudni se, hanem mint vmi ma született csillogo szemű gyermeki kipihent élő angyali. Naivitással fűszerezve csak vmi elikszírként.
2024. jan. 3. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6. Igy van. Altalaban annak a tiszta a tekintete akinek nem megtergelo az elete , ki pihent lelkileg rendben van,nem stresszel,nem dohanyzik,nem iszik,egeszsegesen etkez,sportol . Meg van a 0.1% aki olyan genetikat orokolt hogy a faradtsag is csak mininalisan vagy nem is latszik rajta de ezek 30 eves kor korul azert mar meglatszanak.
2024. jan. 3. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Trollkodhatok egy kicsit?

Lehet azért mondta ezt, mert egyszerűen vak. Ha én látnálak, akkor maximum az ürességet látnám a szemeidben. Ki tudja. :D

De ezt ne vedd komolyan, és senki más se.

2024. jan. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!