Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahelyi ismerkedés, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi ismerkedés, mi a véleményetek a helyzetemről?

Figyelt kérdés
A sztori ott kezdődött hogy nemrég ért véget egy 4+ éves kapcsolatom, nemvolt probléma különösebben mindössze ellaposodott és meguntuk az egészet. A munkahelyemen feltünt egy fiatal hölgy (utólag tudtam meg nállam 2 évvel fiatalabb) aki igazán felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon az ideálom sőt.. de nemcsak a testi vágyra gondolok itt hanem úgyamúgy a a viselkedése, a jó hangulata ,hogy mosolygós , a kedvessége ez mind olyanná teszi számomra hogy nemtudja elkerülni a figyelmem. A probléma ott kezdődik hogy jóformán nemsok közöm van hozzá (más társaságban vegzi a munkajat) ,így nemtudom hogyan ismerhetném meg. Rátesz egy lapáttal hogy ugyerzem hogy mig elvoltam foglalva az akkori párommal a konfortzónámban , igy kilépve teljesen beszarinak erzem magam ,azaz mikor ugy kozelebb kerulok a lányhoz ,köpni nyelni nemtudok és majd kipukkanok az izgalomtol ,teljesen elvesztem az eszem… le lehet ezt valahogy küzdeni? Mintha nemis tudom félnék tőle ha a kozelemben van , pedig erre nem adott sosem okot ,sőt a kisugárzása általában feldobja a kedvemet is, mindig szépen mosolyogva köszön amikor találkozunk,sosem egy rossz gesztust nem kaptam felőlle ami miatt okom lenne tartani tőle. Szerintetek mi bajom van? Szeretnék vele megismerkedni

2024. jan. 3. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyakori jelenség, sokan izgulnak és megkukulnak, ha az ideáljuk van a közelben. Pont emiatt amúgy sokan végül nem is járnak ilyennel, mert nem tudnak felszabadultan, önmagukat adva lenni a kapcsolatban. Majd te is rájössz, ha sikerül hozzászólnod.
2024. jan. 3. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Felejtsd el ezt a nőt, ha normális úgyis elfog hajtani, mert egy normális ember nem ismerkedik munkahelyen, ha meg nem egy "jellembajnok" akkor meg ha nem akarsz a munkahelyi pletykarovat NoI-ja lenni a többi d.gopajtival akkor megint csak az eszedet használod.

Felejtsd el.

2024. jan. 3. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
2+ Még egyszer elolvastam az írásod: Ez a nő elfog téged hajtani, legalább 5 lépés távolságot tart. Érzed a kisugárzását, a többi leírtás meg róla vonza az embereket, ugyan akkor tartja a 3 lépést. Ez okos. Ez téged 1000000% el fog hajtani és akár hogy pedálozol-ezzel neked nem lesz dolgod.
2024. jan. 3. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Tutyimutyi vagy, ebből nem lesz semmi.
2024. jan. 3. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ezért el kéne hívnod kettesben,először munkaidőben egy kávéra,aztán ha ez jól sül el,akkor munkahelyen kívül is valahová.Ki kéne lépned a komfortzónádból és legyűrni a gátlásaisat.Magamból kiindulva nem véletlenül kedves meg mosolyog rád,nyilván így érezteti a szimpátiát feléd.

Bár én nem is vagyok jó példa,olyan jégkirálynőnek érzem sokszor magam,ami gyakorlatilag egy önvédelmi mechanizmus nálam,mivel sokat csalódtam már az emberekben.Viszont ha valaki tetszik,extra kedves tudok lenni,miután megnyílok,amihez idő kell nekem.

2024. jan. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!