Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az milyen világ igazságtalansá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen világ igazságtalansága már, hogy egy kapcsolat elején amilyen vagyok, az tetszik a másiknak, vagy legalábbis nem ellenszenves neki, később meg már nagyon is kiállhatatlannak tartja?

Figyelt kérdés
Példa: mondjuk ahogy beszélek, fogalmazok, amilyen vagyok bizonyos dolgokba (nehézkes, körülményes). Nem látom, hogy új szokásokat vettem volna fel, vagy markánsan megváltoztam volna a kapcsolat ideje alatt, nagyjából amilyen voltam, olyan vagyok most is. A változás ott van, hogy míg ő régen rendben volt ezekkel, később már kifejezetten taszítónak (és így kritizálásra alkalmasnak) találja ezeket. Vagy másik példa: valakinek tetszhet eleinte, hogy a választottja milyen nyitott, kommunikatív, élettel teli, sok helyre jár, buli stb. Később: francért nem tud megülni a seggén, állandóan megy valahová, nekem ez sok.
jan. 3. 14:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy akkora szám lett volna a velem való szex neki, hogy attól semmit se látott. A szex bárkivel szerintem a szeretettől jó, nem a testtől vagy egy nemi szervtől.
jan. 3. 16:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem. A többségnek nem a szeretetről szól, hanem addig dugnak, míg szerelembe nem esnek.
jan. 3. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát ha én olyan lennék mint amilyen akkor voltunk amikor összejöttünk, kva nagy gondban lennék:D Deee nekem sem kellene egy változásra nem képes személy, én se jönnék össze jelenleg azzal, aki a párom volt anno. Akkor megfelelő volt, mára bőőőven kevés lenne.

Ha meg olyasmiről van szó, hogy dadogsz vagy ilyesmi, az vszeg régen sem volt a vonz tulajdonságaid része, csak eltűrte, de most, hogy a többi tulajdonságaid nem fejlődtek, így ez bosszantja a legjobban.

jan. 3. 16:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Én akkor kezdek dugni, amikor már szerelembe estem.
jan. 3. 16:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Mert demiszexuális vagy. A többség sajnos nem az. Pont fordítva vagy bekötve. Neked szerelem kell a szexhez, nekik szex a szerelemhez.
jan. 3. 16:16
 16/21 A kérdező kommentje:
13: ha ez mindenkinél így működik, akkor csak azok a párok tudnak élethosszig együtt maradni (persze lehet, hogy nem cél ez mindenkinél), ahol pont együtt, egyfelé vagy egy ütemben fejlődnek. Szerinted sok ilyen van? Nekem még sose sikerült, ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy egyedül vagyok.
jan. 3. 16:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember szerelemmel szexel. Ettől még neked lehet más véleményed.
jan. 3. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:

16, háááát nézd. Nem állítom, hogy tökre muszáj folyamatosan lépést tartani a másikkal fejlődésben és szerintem az sem feltétel, hogy abszolút egy irányba fejlődjenek.

Ami fontos az az, hogy kritikus pontokban és kritikus időkben mindneki pont ott legyen a másiknak. Elvégre nem mindennaposan nézünk rá a kapcsolatunkra, hogy tartjuk-e az ütemet, hanem az ember időről időre (a kor előrehaladtával egyre ritkábban, évente, 5 évente, akár évtizedente) jutunk el egy krízishelyzetig ahol az életünk nag ypontjait (párkapcsolat, anyagi helyzet, életstílus, célok, ambíciók, reputáció, stb...) felülvizsgáljuk és igazítunk rajta. Nyilván ha azt ltájuk, hogy pl a jelenlegi munkánk nem összeegyeztethető a céljainkkal, akkor változtatunk rajta akár munkahelyne belül, akár egy egészen új képzéssel és iránnyal. És bizony a párkapcoslat is ilyen.

Elvégre pl kevés 18-20 éves jön össze úgy, hogy na majd ő lesz gyermekeim anyja, nagoyn jó háziasszon ylesz, stb... miközben még az egyetem vagy akármilyen képzésen tanulunk, maximum félmunkaidőben dolgozunk és igazából az életünk fő célja a zórakozás. De 28 évesen csak eszünkbe jut, hogy na, mostmár kéne valami gyerek vag yilyesmi, és azt látjuk, hogy a másik erre full alkalmatlan... akkor bizony dönteni kell, hogy mi legyen, mert valamin változtatni kell. Vagy a páron, vagy a távlaton, vagy a célon.

De nincs abban semmi, ha a párunk azonnal nem áll rendlekezésre ehhez. Simán lehet, hogy 28 évesen mondod, hogy "Te asszony, te nem akarsz lassan gyereket?" És akkor asszony elgondolkodik rajta, ő is revízionál és talán eltelik néhány hónap, talán akár 1-2 év és az tmondja, hgoy "Te Pista. Szaporodjunk!". Vagy nem, és akkor a szinkronizálásra való flehívás nem sikerült.

Szóval hatunk egymásra és bizonyos mozgástérrel simán húzzuk egymás után a másikat. A két fél közül valamelyik (általában a nő:D) felismer egy változtatási vágyat és ezt megoszjta a másikkal. Az szintén átgondolja és hajlik rá, vagy nem.

És az a nagy büdös helyzet, hogy akár 13, akár 20, akár 30, akár 65 évesen jöttök össze, ez mindig benne lesz, ez ugyanis nem a kortól, hanem az együtt töltött időtől függ. Revíziók ugyanis MINDIG lesznek időről időre. Oké, nyugdíj után már viszonylag kevés ilyen pont van, de van.

jan. 3. 16:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem a nyugdíj már közelebb van, mint a fiatalságom.
jan. 3. 16:45
 20/21 A kérdező kommentje:
"Nyilván ha azt ltájuk, hogy pl a jelenlegi munkánk nem összeegyeztethető a céljainkkal, akkor változtatunk rajta akár munkahelyne belül, akár egy egészen új képzéssel és iránnyal. És bizony a párkapcoslat is ilyen." Nem hiszem, hogy sok ember, mikor ezt felismeri, akkor valóban változtat, akár munkán, akár kapcsolaton. Jó, megalkuvó emberek közül jövök, lehet, nálad más a mintavétel. Én olyanokat látok, akik látják, hogy nem felel meg és semmit nem tesznek.
jan. 3. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!