Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg baj, ha ismerkedésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg baj, ha ismerkedésnél a nő akarja hamarabb a szexet?

Figyelt kérdés
Vagyis igazából mindannyian emberek vagyunk különböző vérmérséklettel, tapasztalattal, hozzáállással. Mégis a társadalom szemében az nem elfogadott, ha egy férfi nem akar gyorsan szexelni vagy nem erre törekszik egyből. Az ha egy nő igen, az ma már természetes és nyugodtan kezdeményezhet, de mégiscsak többnyire a férfiaktól várják el.

2024. jan. 3. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Sokan szereti a r.biket felkínálkozó "nőket". lapozz olyanokra tovább. Ilyeneket fél perc alatt találhatsz 100at is.
2024. jan. 3. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Tapasztalatból írom, hogy ha egy pasi nem kezdeményez szexet úgy a 4-5. randi táján (nyilván nem tiniknél, hanem felnőtt, szexuálisan tapasztalt embereknél), akkor az hosszú távon sem lesz túl nagy libidójú a kapcsolatban. Mivel én nőként nagyon is szeretem a szexet (a párommal), nekem nem való olyan pasi, aki pár hónap után már jó, ha heti egyszer kezdeményez. A jelenlegi párom már az első randinkon (mikor már párként randiztunk) egyértelműen jelezte, hogy kíván, és a második randin már volt szex is. Nincs is hiányom szexuális téren még évek múltán sem. Az exemnek viszont nagyon alacsony volt a libidója és így utólag már látom, hogy ez már a randizós időszakban kibukott, mert kb. két hét járás után már én szorgalmaztam, hogy kéne valami testiség is...
2024. jan. 3. 14:53
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
47%
Nem a társadalom VÁRJA EL a férfitól, hogy szexelni akarjon. Egyszerűen arról van szó, hogy a férfi (amennyiben nem másféllel kezdődik a személyi száma) szexelni akar. A fajfenntartás atavisztikus parancsa ez.
2024. jan. 4. 16:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Isten tartsa meg jó szokásotok
2024. jan. 4. 20:10
 15/15 P.Chris75 ***** válasza:
Én szeretem a kezdeményező nőt. Egy férfinek inkább az számít, hogy mennyire van oda érte a nő. Ha a nő azért kezdeményezi a szexet mert mindenkivel ezt tenné (változatosság) akkor a pasi ennek nem fog örülni, és nem is biztos hogy tudja tartani a tempót, az elvárást. De ha azért megy bele a nő előbb, mert annyira vonzó a pasi, annyira "értékes" hogy megéri, akkor ez a pasinak is egy pozitív visszajelzés "Kompliment". Ha a nő meg élvezi a pasit akkor nem kell kéretnie magát, a pasik a legkevesebb esetben mondják azt hogy ma fáj a feje és nem alkalmas a szex.
2024. jan. 15. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!