Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit takarhat?
Figyelt kérdés
Ha egy pasi ezt mondja egy nőről, hogy "nagyon szép de nem az esete"az mit takar pontosa? Már egyszer megdugta korábban a csajt. Van okom félni vagy csak egy menetre jó volt és ennyi? Kollégák így nem tudja teljesen megszakítani vele a kapcsolatot.2024. jan. 2. 23:59
1/6 anonim válasza:
Ez nagyon zavaros. Ki kicsoda, ki kivel?!
2/6 anonim válasza:
Hogy az ő esetében konkrétan mit takar nem tudom, ahogy azt se, mire gondol valójában, amikor ezt mondja.
Én egyébként konkrétan arra mondanám ezt, akivel kapcsolatot nem nagyon tudnék elképzelni, de nem dobnám ki az ágyból.
Hogy kell-e ettől tartanod… attól függ, mennyire hűséges típus a pasi.
3/6 anonim válasza:
" "nagyon szép de nem az esete""
Ha már volt vele, akkor ez hazugság.
4/6 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy barmikor megdugja, ha hagyja magat a csaj, de egyutt elni vele nem fog. A kapcsolatotok a csajtol fugg, vannak olyanok, akik szeretik keverni a vegtermeket, es kulonosebb ok nelkul is belekevarnak masok kapcsolataba.
5/6 anonim válasza:
Kinek mondta? Neked, hazudik.
Onmagaban jelentheti azt, hogy tudom, hogy masok szepnek talaljak, de nekem nem tetszik.
De miert fekszik le azzal, aki nem az esete? Mert pasi. Es igazat is mond?
6/6 anonim válasza:
Ha nem lenne az esete, nem feküdt volna le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!