Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küldhetnék egy fiú felé jeleket?
Figyelt kérdés
Eléggé bejön egy srác... Ő is elég "rendes" velem...
de mitcsináljak, hogy leessen neki, hogy bejön nekem?
14/L
ja és elég félénk a srác :)
2010. okt. 22. 16:07
11/20 anonim válasza:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:47
na neked is azért érdekes meglátásaid vannak....ízlések és pofonok....de ck azért nem lenni rendes, hogy nehogy barát-kategóriába kerülj....pfff....
12/20 anonim válasza:
Utolsó, ki mondta, hogy én nem vagyok rendes?:)
13/20 anonim válasza:
Csupán magyarázatot adok, hogy miért "tűntek" el a rendes srácok.
(amúgy meg nyilván nem az első perctől kezdve vagyok én sem rendes. Csak akkor, amikor már érzem, hogy megvan valami köztünk, és megérdemli, hogy magamat adjam.
14/20 anonim válasza:
te dolgod...ck nem biztos, hogy megéri a képmutatás a legelején...
15/20 A kérdező kommentje:
naa.. ne veszekedjünk.. :)
2010. okt. 23. 16:31
16/20 anonim válasza:
nem képmutatás. Csak egy védekezési reakció.
17/20 anonim válasza:
Nem kell sem szemétnek lenni sem kiteregetni magunkról mindent az első pillanatban....
18/20 anonim válasza:
az hogy valaki nem rendes, nem azt jelenti, hogy szemét.A világ nem csak fekete és fehér.
19/20 anonim válasza:
Hát milyen? Passzív?
A rendes sem azt jelenti, hogy nyálas stb...
20/20 anonim válasza:
Úgy mondanám, hogy pártatlan. Szóval se nem hűvös, de nem is túl buzgó, és ugyanúgy a "rendes", nem "rendes" témában is ilyen vagyok. Szóval nem vagyok se machó, se nyálas. Valahol a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!