Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ismerkedni hol lehet?
Nem volt soha barátnőm. Többnyire azért sem mert nem tudom hol lehet ismerkedni.
20 éves korom óta dolgozok de olyan munkám van ahol férfiak és idősebbek vették körül. Tehát ilyen műszaki munkám.
Plussz mellette webshopot csinálok.
Minden férfi ismerősömnek van barátnője meg ilyenek. Nekem viszont nincs. És nem tudom hol lehet ismerkedni. Neten és utcán nem nagyon lehet.
Jártam sportra ott sem lehet. Általában edzőteremben is a lányok a párjukkal mennek edzeni.
En se tudok. Ha azt várnám az utcán neten mikor jön össze halálomig leszek en is egyedul pedig nő vagyok. De noi kollegák meg mindenhol falak nekem is.
Én igazábol lemondtam már az egeszrol az idő is eljàrt.
2-es: nincs ilyen hobbi. Általában jogára meg táncra szokott járni a legtöbb nő. De én is beiratkoztam valamelyik évben. Akivel együtt táncoltam szintén volt pasija. Társkeresők meg pénz lehuzasrol szólnak sajnos.
31 éves vagyok és 20 éves korom óta próbálkozok. Több mint 10 éve. Szerinted? Ha eddig nem volt akkor most lesz? Hiába próbálkoztam az évek alatt. Többnyire netről. Mind sikertelen lett.
"Ha eddig nem volt akkor most lesz?"
Igen. 32 évesen ismertem meg a feleségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!