Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibás ez esetben?
Összejössz valakivel, aki nagyon vonzó, de akiről objektíve nézve az elejétől kezdve sejthető, hogy nem egy hűséges típus (pl. rossz a híre, az ismerőseid figyelmeztettek, vagy csak egyszerűen érzed, sejted, hogy ez a helyzet, stb.). Te mégis belészeretsz, egy darabig együtt vagytok, majd az illető megcsal. Ez esetben ki inkább a hibás?
Másként röviden: ki a hibás, ha nőként beleszeretsz egy "rosszfiúba", vagy férfiként egy "rosszlányba"?
A 6. opció helyesen...:
Nő vagyok, ilyenkor egyértelműen a FÉRFI a hibás
Az ember hajt az országúton, és meglát egy kígyót, mozdulatlanul az úttest közepén. A fickó megállt, és látta, hogy a kígyó megsebesült. Ezért hazavitte, ápolta, meggyógyította. Amikor a kígyó fölépült, kinyitotta neki a bejárati ajtót, hogy elmehessen. Ahogy a csörgőkígyó kifelé tekergődzött, megmarta a lábán.
Mielőtt a méreg végzett volna vele, még odaszólt a kígyónak: “Befogadtalak, etettelek, meggyógyítottam a sebeidet, és most azzal fizetsz, hogy megmarsz?”
A kígyó megállt, és azt válaszolta: “Ez mind igaz. De mindeközben végig tudtad, hogy én kígyó vagyok.”
Egyértelműen a megcsaló fél a hibás. De neked se szabadott volna összejönnöd vele, és legfőképpen beleszeretned, ha sejtetted hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!